Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Κι εγώ όταν ήμανε Αθηνεζία και ζήτησα κάτι χωρίς αλλαντικά και κρέας, μου πρότειναν κοτόπιτα.
Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
εντάξει εδώ ζήτησες κάτι και χωρίς αλλαντικά και χωρίς κρέας, σου λέει μπορεί και την κότα να μην τη θεωρεί κρέας ο βλάκας.
Quote Originally Posted by OniBocho View Post
Προφανώς θα σκέφτηκε έτσι, αφού ήταν το ίδιο ηλίθιος με σένα, ώστε να θεωρεί τον κιμά και τα παράγωγά του ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.
λοιπόν βλάκα άκου, επειδή τον τελευταίο καιρό έχουμε βαρεθεί και στην έχουμε χαρίσει λίγο, όταν είναι να βουλώνεις πρέπει να βουλώνεις σαν τον καλό μεσήλικα με μυαλό γυμνασιόπαιδου που είσαι. κανείς δε μίλησε για γαμημένο κιμά, διάβασε τα ποστ σου.
Μπούφο, μην αγχωνεσαι τόσο και μη βαριέσαι, για να μη νιώθεις ότι μου τη χαρίζεις κιόλας με τους εακκιτες φίλους σου.

Όταν ζητάς κάτι χωρίς αλλαντικά ή κρέας, εννοείς χωρίς ζαμπομπεϊκογαλοπουλοσκατά και χωρίς κοτόπουλο/κιμά/μπιφτεκοσκατά επίσης.

Όταν σου έχει συμβεί να λες "χωρίς αλλαντικά" και σου απαντούν "έχει μπουγάτσα με κιμά, έχει κοτόπιτα/κιμαδόπιτα" αναγκάζεσαι να γίνεις πιο συγκεκριμένος γιατί μπορεί να έχεις πέσει σε κανέναν γαμημενα κρετινο εακκιτη τύπου φαντομντακ.

Κρουξ, μην μπαίνεις καν στον κόπο, είναι επιδημία η φάση.