ναι, μπροστά στα 12 εκατομμύρια που είχαν στο peak τους, ψίχουλα είναι
γκούγκλαρε αν είναι τόσο χαμηλά
tt0274518
Δε δίνει νούμερα για το 2016 η Blizzard. Αλλά τέλη 2015 ήταν κοντά στα 5 μύρια και με το expansion σίγουρα ανέβηκαν.
Προφανώς, συγκρινόμενα με το "peak" είναι "αστεία", αλλά συγκρινόμενα με όλων των υπόλοιπων mmo του πλανήτη...![]()
Life begins at 45°.
8 μυρια αυτη τη στιγμη για οποιον ενδιαφερεται ε...μη ρωτησετε που το ξερω..σε κανα μηνα θα ανεβει κι αλλο
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Αν δε κάνω λάθος είχαν πει ότι τα preorder του legion είχαν τον ίδιο ρυθμό με του wod,οπότε λογικό ακούγεται το νούμερο.
δεν μπορώ να παίξω πριν από την άλλη εβδομάδα
αλλά η λατρεία μου είπε ότι γούσταρε πολύ την "είσοδο" του mage στο expansion
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Γενικά, δίνουν τα artifacts σχεδόν αμέσως, οπότε χαίρεται ο κόσμος. Δεν είναι κακό.
Τελικά κατέληξα στον warrior. Orc, όμως, όπως πρέπει. Και βρήκα ένα guild με όνομα ενός από τα κορυφαία στον πολύ παλιό μου σέρβερ. Μάλιστα το ξεκίνησε ένας τύπος που έπαιζε τότε εκεί και λέμε τα παλιά.![]()
Life begins at 45°.
Είπε ο σουπερμάτσομαν που μια σελίδα πίσω υποστήριξε ότι έχει "με το ζόρι 3 μύρια subs", με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα.
Δεν ξέρω αν έχει 8, αλλά σίγουρα δεν είναι 3. Πάνω από 5, τουλάχιστον.
Life begins at 45°.
Ρε άνθρωπα, σου λέμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν νούμερα για το 2016. Σταμάτησε να τα δίνει η Blizzard. Τα στοιχεία που έχεις είναι ανακριβή, στην καλύτερη.
Life begins at 45°.
Καλά στ'αρχίδια μου τι κάνει το WoW, αλλά πετάς κάτι παντελώς ανυπόστατο και συνεχίζεις να το υποστηρίζεις, ενώ σου λένε ότι κάνεις λάθος. Εγώ έχω τα 5.5 μύρια στο τέλος του 2015 + νέο expansion που ΜΟΛΙΣ βγήκε. Εσύ ΠΩΣ ακριβώς υποστηρίζεις ότι έπεσε κάτω από 3, αριθμό που δεν έχει πιάσει ποτέ εδώ και 11 χρόνια;
Είτε δεν έχουμε τα ίδια στοιχεία, είτε δεν έχουμε την ίδια λογική. Διαλέγεις και παίρνεις.![]()
Life begins at 45°.
5.5 μύρια το 2015 με σταθερότατο decline, αν απλά ακολουθήσεις τη γραμμή θα δεις πού - θεωρητικά - θα έχει φτάσει μετά από ένα χρόνο.
το μόνο που δέχομαι είναι ότι αρκετός κόσμος ασχολείται ακόμα με την Blizzard (λολ, τι πρέπει να κάνει πια για να σας διώξει) ώστε να αγοράσει το νέο expansion και να παίξει κάνα διβδόμαδο - στο αρχικό μου ποστ όντως δε το έλαβα υπ'όψην
tt0274518
Δέχομαι ότι ΙΣΩΣ έπεσε στα 3-4 μύρια κάποια στιγμή φέτος, δεδομένου ότι δεν είχε μπει content εδώ και πολύ καιρό (εγώ είχα διακόψει τη συνδρομή μου πάνω από 1.5 χρόνο). Αλλά το wowprogress.com, απ'όπου πήρες τα "στοιχεία" σου, λαμβάνει υπόψη μόνο χαρακτήρες/guilds που είναι max level και έχουν heroic+ kills. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ακόμα αρκετούς low levelers, pvpers, rpers, casuals ή απλά αποτυχημένους raiders, οι οποίοι δε φαίνονται στο wowprogress. Και με το Legion, τα νούμερα σίγουρα εκτοξεύθηκαν, όπως συνήθως, έστω για τους επόμενους 2-3 μήνες (τουλάχιστον). Σίγουρα δε θα είναι για 2 βδομάδες.
Φυσικά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα για τη Blizzard, η οποία επενδύει (και) αλλού.
Last edited by BLiTzER; 31-08-2016 at 15:23.
Life begins at 45°.