το αστείο είναι ότι είμαι όντως αγγλία, η οποία για άλλη μια φορά δε μας άφησε παραπονεμένους![]()
Κατσε ρε συ Σαμπρελα, η Ισλανδια ειχε 6-2-2 σε 10 αγωνες προκριματικων, η Ελλαδα το 2004 ειχε 6-0-2 στα προκριματικα, επισης με 3 νικες εκτος εδρας.... δεν το λες και τοσο διαφορετικο πια![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ναι, αλλά στο ίδιο το γιούρο, το πειρατικό πέρασε με 1-1-1.
Spoiler
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Σειρά έχει η σιχαμένη Γερμανία ... και μακάρι οι ψαράδες να ξανακάνουν ένα θαύμα και να πετάξουν και τους Γάλλοι έξω. Εδω έγινε κόλαση στα γκολ πάντως
1) e4, c5
2) Νf3
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ευχαριστουμε την αγγλια για τη διασκεδαση που αλλη μια φορα μας προσεφερε απλοχερα.
το σαδιστικο θα ηταν να αποκλειοταν παλι στα πεναλτι.
η μοναδικη ομαδα που δεν εχει κερδισει ποτε σε νοκ αουτ γιουρο και μας την παρουσιαζουν ΚΑΘΕ φορα ως φαβορι,φετος ειναι η χρονια της κτλ.
καλά έχει ΠΟΛΛΑ χρόνια να εμφανιστεί ως φαβορί η αγγλία, για αστείο το λέει το 99% του κόσμου.
η τελευταια προταση του προηγουμενου μου ποστ αναφεροταν στους αγγλοψυχους ΑΡΔ(που εχουμε και πολλους απο δαυτους επαε) που εξακολουθουν να πουλανε σανο στον κοσμο-ποσο μαλλον πριν απο μια μεγαλη διεθνη ποδοσφαιρικη διοργανωση- και να πληρωνονται και οχι στον απλο τον κοσμο που εχει ματια και βλεπει
γενικά δεν βλέπω γιουρο και λοιπά τέτοια για δικούς μου λόγους
εχτές έκατσε και είδα 25-30 λεπτά από το ματσάκι Γαλλία - Γερμανία.
Επειδή με έχετε κράξει και στο παρελθόν είμαι γνωστός γερμανοτσολιάς στην μπάλα. Είναι αυτή η γερμανία η χειρότερη εδώ και χρόνια ή έπαιξε τέτοια μπαλάρα η Γαλλία και τους κλείδωσε?
Πάντως αυτό που λέμε πειθαρχημένο ποδόσφαιρο δεν το είδα στους γερμανοί, ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν είχαν δύναμη και πάθος οι Γάλλοι θα μπορούσαν να τους είχαν φάει μετά το ξύλο που θα μπορούσαν να τους είχαν ρίξει.
Τελικά μήπως ήταν μια διαμαρτυρία των εθνών ενάντια στην καταπίεση? ας πει κάποιος!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μια χαρά έπαιξαν τα βουρστ πιστεύω, ειδικά τελευταία 20λεπτο έχασαν 4-5 ευκαιρίες που πέρασαν ξυστά από τα δοκάρια. Άνετα γύριζε όλη η ψυχολογία του ματς με ένα γκολ στο 70' ξέρω γω. Δεν τους έκατσε γενικά, οι γάλλοι έβαλαν και δεύτερο γκολ από αντεπίθεση, είχαν και τον κόσμο μαζί τους και λογική η κατάληξη. Ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα, απλά σήμερα το πρωί χάρηκα λίγο που διάβασα ποστ-κλάψα Τζήμερου® περί κανονισμού του πέναλτι.
στο α ηταν καλυτεροι κανει το πεναλτι ο παλαιμαχος στο 45 και ειναι στο 0-1
λειπανε αρκετοι παιχτες χθες τραυματιστηκε και ο Μποατενγκ στο β
γενικα ηταν δυσκολοι στο γκολ και χθες δηλ κανανε φασεις αλλα δεν εμπαινε και ο Μιλερ αθλιο τουρνουα
και με τους Ιταλους ηταν καλυτεροι και εφτασε στα πεναλτι