Quote Originally Posted by wraithgr View Post

Spoiler
Επίσης βεβαιώνει τη φάση ότι Jaime = Valanquar
valanquar σημαινει μικρός αδερφός αν θυμάμαι καλά, όχι ο μικρότερος, οποτε δε χρειάζεται να βγει ο Τυριον απ'τη μέση. Ή κάνω λάθος, τα valyrian μου δεν είναι προχωρημένα :ρ

Ονιμποτσε:

Spoiler

- το πόσο αδύνατος είναι ο Manderley
- το πόσο γρήγορα έφτασε η Arya από το Braavos στα Riverlands
- το πόσο αδιάφορη και πρόχειρη ήταν η κατάληξη του σιχαμένου σπουργήτι
- το ότι τελικά δε μάθαμε και πολλά από τον Benjen, για τον οποίο έγινε ολόκληρο το expedition της Night's Watch που οδήγησε κλιμακωτά σε όλα αυτά τα κοσμογονικά

Γενικά έχει τεράστια προβλήματα στο timeline η σειρά, όσα γραφήμματα και charts κι αν παρουσιάζει ο Μιξξξερ και νομίζω ότι αυτά ενισχύονται από την παρουσία διαφορετικών σκηνοθετών, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετικό ρυθμό στην αφήγηση των γεγονότων. Όταν για την οπτική του ενός χρειάζονται 2-3 επεισόδια για μια ελάχιστη εξέλιξη, ενώ κάποιος άλλος προσπαθεί σε 1-2 επεισόδια να χωρέσει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ (όπως στο 10ο) γεγονότα, είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται inconsistencies.
είσαι κακομοίρης άμα σε ενοχλεί ποιος έιναι χοντρός και ποιος όχι στη σειρά. ειδικά για το χαρακτήρα που λες, δεν έχει κανένα νόημα.
αδιάφορη και πρόχειρη η σκηνη με high sparrow. που κρατάει 10 λεπτά και είναι από τις πιο καλογυρισμένες.

για το timeline σου είπε ο φιξξξερ. Πολλές σειρές δεν το κουράζουν, από το να μας δειχνει φιλερ σκηνές με ανέκδοτα, καλύτερα έτσι

η μόνη μου γκρινια είναι ότι δε δείξαν διάλογο Olenna - Varys,