Εγω απο την αλλη δεν αναρωτιεμαι πλεον, ειμαι σιγουρος οτι διαφωνουν μονο για να διαφωνησουν
Ειδικα αυτο το "καλα τα επεισοδια 6Χ06-6Χ07" με ξεπερναει, ειδικα οταν εχουν προηγηθει επεισοδιαρες πριν απο αυτα, που τις εκραξαν.
Στα της ουσιας, δεν εγραψα ποτέ γνωμη για τη σκηνη με τον Τυριον, αρα δε χρειαζεται να υποθετεις οτι τη θεωρησα "καλη". Γελοιες ειναι οι σκηνες στις οποιες βρισκεται αυτος με τον Grey Worm και την Missandei, οπως ηταν δηλαδη και την προηγουμενη φορα που ειδαμε αυτους τους τρεις. Ευτυχως τελειωσε με την επιστροφη της Daenerys η σκηνη, που μπορει να το εκαναν επιτηδες για να σκεφτουμε "πω πω επιτελους δε θα χρειαστει να ξαναδουμε τους 3 ακυρους μαζι". Ο Τυριον ηταν παντα καρικατουρα btw. Απλως συνηθως ηταν καρικατουρα που ειχε να πει και μερικα πραγματα σε σημαντικες καταστασεις, τωρα τι να πει με αυτους που εχει μεινει...
Η Daenerys βεβαια δεν εχει σκασει ποτε ξανα να σωσει κανεναν με τιποτα, ισα ισα που τις περισσοτερες φορες ηταν αυτη που βρισκοταν σε δυσκολη θεση απο μονη της, αλλα νταξει ξερω γω. Μεχρι και εγω που μου τη σπαει η Daenerys οταν αρχιζει τα παπανδρεϊστικα της, χθες γουσταρα που επεστρεψε με το δρακο, και γενικα πρεπει να παρει τους δρακους και να ξεκιναει να καιει τα παντα γιατι φτανει πια με το Essos.
Αλλα ακομα κι αυτα να δεχθουμε (μαζι σου, μιλαμε για γελοιες σκηνες πες, με κακο writing) στα του 6Χ08, αυτα ηταν καπου 5 λεπτα απο τα 55. Τα προσπερναω. Δεν με ενδιαφερει να δω 55 λεπτα και να λεω καθε 20 δευτερολεπτα "ω μαλακα τι του ειπε...". Μ'αρεσε η σκηνη με τον Hound, μ'αρεσε η σκηνη με την Αρυα (με εξαιρεση εκει που εκανε κοκορετσια στα σκαλια και εριξε 49 καλαθια με φρουτα), μ'αρεσε η σκηνη στο Riverrun (αμα εβλεπα Game of Thrones μονο για τις μαχες θα το ειχα κοψει απο τη δευτερη σεζον) λογω αλληλεπιδρασης και αναπτυξης των σχεσεων μεταξυ Brienne, Jamie, Edmure (lololol), Blackfish, και μου αρεσε (για πρωτη φορα σε αυτη τη σεζον) ακομα και η σκηνη στο King's Landing, με τον Mountain και τη Cersei. Θελεις να σου ζητησω συγγνωμη? Πες αμα ειναι.