πλιτσερ, είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να κράξω το φραγκοφονιά-looser-κωλοπαίδι-spanoulis walker, αλλά τη σειρά την πήρε μόνος του και υπήρχε άστρο, όταν σε 4 ματς στην κόψη του ξυραφιού κάθεται 3-1.
πλιτσερ, είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να κράξω το φραγκοφονιά-looser-κωλοπαίδι-spanoulis walker, αλλά τη σειρά την πήρε μόνος του και υπήρχε άστρο, όταν σε 4 ματς στην κόψη του ξυραφιού κάθεται 3-1.
Rock or Nothing
Δεν έχω ιδέα τι κάνει Σπανούλης ή η ομάδα του. Όπως είπα, ήταν το μοναδικό 20-30λεπτο που έχω δει τα τελευταία 15+ χρόνια. Απλά έπρεπε να το πω, βάσει αυτών που είδα ΜΟΝΟ.
Life begins at 45°.
έβαλε πολλά χθες και σε στιγμές που ήταν λιωμένοι όλοι από την κούραση. λογικό να χάσει και επιθέσεις
Rock or Nothing
http://www.basketball-reference.com/...thinaikos.html
Δεν ειδα ουτε ενα δευτερολεπτο απο τον αγωνα, με εξαιρεση το τελευταιο τριποντο σε ρηπλεη καμποσες ωρες μετα, και παλι νιωθω οτι ειδα περισσοτερα απο σενα:
Σπανουλης 8/17 σουτ (με 6/10 τριποντα), 3/4 βολες, 6 ασιστ, 7 λαθη. Ακομα κι αν μετρησεις τα λαθη, το μαξιμουμ των επιθεσεων που "χαλασε" ειναι 9+7=16, αρα λιγοτερες απο τις μισες απο 38. Επιχειρησε 17 σουτ απο τα 71 της ομαδας του, δηλαδη το 24% των επιθεσεων. Αυτο το "κατοχη" δεν ξερω τι σημαινει, οι playmakers (aka point guards) γενικα κατεβαζουν, οργανωνουν, και εχουν την "κατοχη" της μπαλας... παντα.
Ανέστησε και το αθλέτικς ο Σπανούλης![]()
εγω δεν ξερω τι ειναι αυτα που λετε, σπανουλης, 3ποντα, νον κολ, λουζερς, κωλοπαιδα κτλ
απλα οτι προτιμω τη σκετη γαλακτος απο αυτη με τα φουντουκια ειπα
Last edited by Magellan; 01-06-2016 at 01:33.
Spoiler
Δεν είδα ούτε το τελευταίο τρίποντο, ούτε δευτερόλεπτο από το παιχνίδι, έμαθα τι έγινε από τον κολλητό μου που (δυστυχώς) είναι γαύρος, αλλά διαβάζοντας αυτά που γράφει ο Μπλίτζερ τα βρίσκω αρκετά legit καθώς τα ίδια έκανε και με τους αγώνες της εθνικής ομάδας στο τελευταίο τουρνουά, όπου και κατέστρεψε το παιχνίδι όλων. Γενικά δηλαδή, αυτό κάνει ο γελοίος, όπου κι αν παίζει.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ρε παιδιά, η εμπάθεια στο ΝΒΑ με τον Λεμπρόν είναι αντίστοιχη με την εμπάθεια εδώ με το Σπανούλη.
Δε συμπαθώ και δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν από τους δυο αλλά ήμαρτον. Ειδικά τέτοια τρίποντα buzzer beater ο Σπανούλης έχει βάλει άπειρα στη ζωή του. Πραγματικά άπειρα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Δεν είναι εμπάθεια να έχεις νέους παίχτες και να προσαρμόζονται όλοι στο small pick στη γραμμή της προσωπικής, ώστε να βγει από low post στην κορυφή ο VSpan και να κάνει ατομική ενέργεια αμφιβόλου προοπτικής. Είναι κρετινισμός του Σπανούλη και των προπονητών που του κάνουν τα χατήρια.
Για τους ίδιους λόγους κατηγορώ (πολύ πετυχημένο το σχόλιό σου εν προκειμένω) τον ΛεΠρο, γιατί ειδικά στο Miami ο εγωισμός του χαντάκωσε ΚΑΘΕ point guard που είχε η ομάδα του. Το ίδιο έκανε και πέρσι, φέτος άλλαξε τροπάριο και πραγματικά ελπίζω η ταύτιση Σπανούλη - ΛεΠρού να μη μας αποφέρει πρωταθλητή και τον δεύτερο σε 2 εβδομάδες από τώρα.
Last edited by OniBocho; 01-06-2016 at 09:57.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Κατ'αρχάς, αν δεν είδες τον αγώνα, ΒΟΥΛΩΝΕ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ.
Φαντάζομαι ότι όλοι καταλάβαμε, εκτός από τον ηλίθιο φίξερ, ότι το "38" ήταν απλά υπερβολή.
Κατά τ'άλλα, όταν υποστήριζα κάποια ελληνική ομάδα, ήταν ο Ολυμπιακός. Δεν έχω προσωπικά με τον Σπανούλη και, προφανώς, είναι μεγάλος παίκτης. Αλλά, ας το ξαναπώ, cannot unsee τις συνεχόμενες επιθέσεις, τις οποίες αναλάμβανε μόνος του από την αρχή ως το τέλος και μετά πετούσε τη μπάλα στο ταμπλό.
Πωπω χειρότεροι από γαύροι είστε.
Oh wait.
Last edited by BLiTzER; 01-06-2016 at 10:39.
Life begins at 45°.
μητς, θες πραγματικά ανάλυση στο αθλετικς?
Rock or Nothing
Εκπληξη: Δεν ημουν ΠΟΤΕ Ολυμπιακος στο μπασκετΔεν με νοιαζει βασικα η υστεροφημια του Σπανουλη, απλα εγραψες βλακεια. Μπορει να τον ειδες να χανει 5 σουτ ξερω γω, αλλα με βαση τα στατιστικα του, οσον αφορα το σουταρισμα τουλαχιστον, η παρουσια του ηταν πολυ καλη. Μεχρι και ο Ρεηβεν στο ειπε.
Μου αρκεί που σε έκανα να ποστάρεις 2 φορές :*
Life begins at 45°.
ο ένας ήρθε καταλάθος από το moto gp θρεντ, ο άλλος είναι ολυμπιακός μόνο στο ποδόσφαιρο (με ανώμαλους δε μιλάω) και ο τρίτος βρίζει παίκτες που "χαλάνε το παιχνίδι της ομάδας" αν και έχουν κουμπώσει μερικά nba και ευρωλίγκες μόνοι τους.
καλύτερα να ερχόταν ο πίτσφορκ να κοροϊδέψει τον ολυμπιακό.