Βασικα αμα θες ισες ευκαιριες και αντιμετωπιση, δε βαζεις εργασια που μοιραζεις θεματα διαφορετικης δυσκολιας (εβγαλε εναν αλγοριθμο που εβρισκες τι σου αντιστοιχουσε με βαση τα τελευταια ψηφια του αριθμου μητρωου σου) και λαμβανεις υποψιν οτι δεν εχουν ολοι το ιδιο backgroung για να καταληξουν στη σχολη ουτε ενδιαφερονται και τοσο για το μαθημα σου. Εγω προσωπικα εκατσα και εκανα την εργασια και εχασα αρκετο χρονο γιατι δε νιωθω και δε θελω να νιωσω, γιατι απλουστατα ηθελα να με διευκολυνει στο να παρω ενα 5 στη τελικη εξεταση. Το αποτελεσμα της μαλακισμενης συμπεριφορας του (οχι μονο για μενα αλλα και για αλλους):
-Δε θα κανω την επομενη αφου ξερω οτι δεν αξιζει το κοπο,
-Εχασα την οποιαδηποτε υπονοια σεβασμου και πλεον τον θεωρω τον κλασσικο geekουλα που τις ετρωγε στο σχολειο και τωρα βρεθηκε σε μια θεση εξουσιας και γαμαει μικρα ανυπερασπιστα παιδακια (το μαθημα λογω περικοπων εχει καταληξει στο πρωτο ετος, οποτε μπορειτε να φανταστειτε ψαρωμενα παιδακια να φρικαρουν τη ζωη τους)
-Αν απεχθανομουν το μαθημα τωρα το απεχθανομαι ακομα περισσοτερο και απλα θελω να φυγει απο πανω μου (που θα γινει αντιγραφοντας χαρη στην ευρυζωνικοτητα) δηλαδη με απομακρυνε απο την πιθανοτητα να ασχοληθω σοβαρα (και αυτο ειναι το χειροτερο)
-Και φυσικα τον πηγαμε στη Γ.Σ. του τμηματος η οποια ελπιζουμε με ολη μας τη ψυχη να τον διωξει τελειως.
-Προσωπικα αμα μου δινοταν η ευκαιρια του σπαγα τα γυαλια -pun intended.
Βασικα εγω βλεπω μια απο τις σπανιες περιπτωσεις που δε ζητησε κανεις να περασει ξυνοντας τα παπαρια του, ουτε με βαθμο. Απλα καποιοι αποφασισαν να ασχοληθουν λιγο εως πολυ για να μαθουν/διευκολυνθουν/αποκτησουν ευνοια του τυπου. Το να μοιραζεις μηδενικα σε τυπους που ασχολουνται οταν εχεις μαθημα που χρωστει η μιση και βαλε σχολη σε κανει μαλακα.
Οσον αφορα τις διοριες, στη σχολη μου αν στειλεις με mail την εργασια με μικρη καθυστερηση απο τη παραδοση στο eclass τη μετρανε. Βεβαια για να δεις mail πρεπει να μπαινεις στα mail σου. Στην εξεταση δηλωσε οτι δε μπαινει στα mail του καν.
Εγω πιστευω οτι μπαινει μονο για να απανταει εξυπναδες και να στελνει τετοιες μαλακιες
Spoiler
υ.γ. Με πιανουν κατι παρανοικα ανα τις ωρες, αλλα θα γελασω παρα πολυ αμα ειναι χρηστης του forum και αναγνωρισει το mail του. ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΕ.