από το fb του Vic
edit: όλο το άλμπουμ εδώ
από το fb του Vic
edit: όλο το άλμπουμ εδώ
Last edited by 12 stars circle your brow; 03-02-2016 at 13:11.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Γεια σου αγαπητό ΕR,
...έχω μια ταυτότητα. Αυτή η ταυτότητα βρίσκεται εν ενεργεία από το 2002, και έχει τη φάτσα μου δεκαπέντε χρονών, κάπου εκεί. Επίσης αυτή η ταυτότητα έχει υποστεί φθορά (μόνο το εξωτερικό πλαστικό, το οποίο έχει ήδη αλλαχθεί μια φορά το 2004 αν θυμάμαι καλά) aka με αυτή την ταυτότητα στην παρούσα κατάσταση δεν ταξιδεύεις.
Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:
1. Έστω ότι η ταυτότητα είναι σε άριστη κατάσταση, για ταξίδια στο εξωτερικό, τους πειράζει να είναι η φωτογραφία σου 3 αιώνες πριν;
2. Αν η απάντηση στο από πάνω είναι ναι, μπορώ να πάω απλώς να "βελτιώσω" την κατάστασή της; Εννοώ πλαστικοποίηση κλπ, όπως είχα κάνει παλιότερα, ή πια δε γίνεται;
3. Σε περίπτωση που η απάντηση στο 1 είναι όχι, τότε σημαίνει ότι αλλάζω εξ' ολοκλήρου ταυτότητα άρα πρέπει να κάνω και όλη τη σπασαρχιδιά να αλλάξω αριθμό ταυτότητας σε εφορίες, τράπεζες, ΙΚΑ, κλπ; Ή γίνεται απλά να εκδοθεί η "ίδια" ταυτότητα απλά με αλλαγμένη φωτογραφία;
4. Και τέλος, σε περίπτωση που θέλω να αποφύγω όλη τη σπασαρχιδιά του 3, ανανεώνω διαβατήριο με αυτόν τον τρόπο, έτσι;
ευχαριστώ βρε ER
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Διαβατήριο βγάζεις και σε 5 εργάσιμες είσαι έτοιμος. Ταυτότητα νέα νομίζω την παίρνεις επιτόπου. Κάπως έτσι ήταν τα πράματα νομίζω.
1) e4, c5
2) Νf3
1. Oxi, alla prepei na exei ta stoixeia sou KAI se latinikous xaraktires
2. To eixa kanei ki ego 2 fores kai logika tha einai ok, arkei na isxyei to 1 (episis, ti ennoeis, "de ginetai", plastikopoiisi kaneis se opoiodipote fototypiko kentro)
3. Nai, allazeis arithmo tautotitas
4. Mporeis na to kaneis me auton ton tropo, alla mallon de tha to protimouses, afou tha sou fugei eukola ena 100ariko (evro e), ara kalutera na uposteis to 3
Αν δεις την ταυτότητά μου σε σχέση με το πως είμαι θα γελάς.
Αληθινή ιστορία , έφευγα από Ζάγκρεμπ και η μπατσίνα είδε ταυτότητα γέλασε και μου είπε "λυπάμαι δεν μπορώ να σε ταυτοποιήσω " Τελικά το saving throw (το είχα έτσι και αλλιώς καβάτζα ήταν το δίπλωμα που εκεί μοιάζω, είναι και καινούριο και όλα κομπλέ.
Τι λέει ο νομος? ο νόμος λέει ότι αν δεν μπορεί να σε αναγνωρίσει αυτός που σε ελέγχει σε τρέχει για πλάκα , οπότε κάνε την καρδιά σου πέτρα άλλαξε ταυτότητα και ξεκίνα σιγά σιγά το τουρ σε τραπεζες εφορίες κλπ
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Χμ, ναι, αυτό φοβάμαι κι εγώ. Και από φίλους ΕΤΕ έχω μάθει ότι έχουν γίνει και ζόρικοι όλοι τους λόγω του προσφυγικού.
Λογικά θα καταφύγω σε λύση διαβατηρίου (κάτι που μου έχει ζητηθεί και από τη δουλειά συν τοις άλλοις, και κάνω την κουφή εδώ και κάποιον καιρό, μάλλον ήρθε η ώρα).
@Φίκσερ, η ταυτότητά μου έχει λατινικούς χαρακτήρες, κουλ. Το αν γίνεται η πλαστικοποίηση η αλήθεια είναι δεν ξέρω γιατί το ρώτησαλογικά φαντάστηκα σκηνικό τύπου να πας στον βιβλιοπώλη και να σου πει "εγώ αυτό δεν το πλαστικοποιώ, να πας στην αστυνομία να βγάλεις άλλη"
Θενξ ε λότ φόλκς
εδιτ: μιλάμε το e-paravolo για διαβατήριο πολύ μπροστά, ξεμπέρδεψα σε 1' (αλλά και με 80 ευρώ λιγότερα)
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Εξαρτάται που θα πέσεις, αλλά συμβουλή μου είναι ότι πρέπει να βγάλεις. Η δικιά μου είναι δεκαετίας όπου είμαι 16 χρονών, έχει διαλυθεί αρκετά, έχει φύγει το πλαστικό και έχει μείνει το χαρτί. Είναι τόσο χάλια, ώστε ο φωτοτυπάς δεν μπορούσε να κάνει ούτε πλαστικοποίηση. Όταν προσγειώθηκα στο Λονδίνο, ευτυχώς έπεσα σε συμπαθητική μπατσίνα (χοντρούλα με γλυκό προσωπάκι) και με άφησε σχετικά γρήγορα. Στο επόμενο ταξίδι εννοείται δεν το ξανα-ρισκάρω. Άλλους της παρέας με τέλεια ταυτότητα τους έκαναν περισσότερη μουρμούρα. Γενικά, γκρινιάζουν στο εξωτερικό με τις ελληνικές ταυτότητες γιατί είναι τελείως γτπ.
αφού θα τις αλλάξουμε τώρα και θα βγάλουμε αυτές με τον ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ αερα.. όχι;!
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
pst
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ER μου, πού μπορώ να βρω προστατευτικά «μπαμπακάκια» για ακουστικά-ψείρες;
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Mediamarkt.