Quote Originally Posted by Taliban View Post
Μαζευομαστε καμια 10αρια ατομα που δινουμε ενα μαθημα να στειλουμε ενα μεηλ στους καθηγητες γιατι τον παιζουν.
Μεσα αναφερεται "αλλα πιστευουμε οτι οι απαιτησεις απο τους φοιτητες πρεπει να ειναι αντιστοιχες με τη ποιοτητα και την οργανωση του μαθηματος, την οποια θεωρουμε χαμηλη για τους παραπανω λογους" (τοσα δινεις τοσα παιρνεις). Αλλαζει σε "οι απαιτησεις απο τους φοιτητες πρεπει να ειναι αντιστοιχες με τη ποιοτητα και την οργανωση του μαθηματος, οι οποιες δεν ηταν οι καταλληλες" (ειμαι λιγο φλωρος για να σε πω μαλακα μεσα στη μουρη σου) και καταληγει σε "αλλά θα θέλαμε να ζητήσουμε οι απαιτήσεις σας από τους φοιτητές να είναι λιγότερες (μικρότερες?) λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του συγκεκριμένο project" (σας παρακαλουμεεεεε, λυπηθητε μας λιγοοοο) γιατι λεει το να αναφερθουμε σε ποιοτητα και να κρινουμε ειναι προσβλητικο. ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ. Eντωμεταξυ κλασσικη περιπτωση απο ολο το μεηλ μας πειραξε η τελευταια κουβεντα, γιατι προφανως δε διαβασα ολο το μεηλ να δω τη κριτικη που ασκειται.
Εισαι στην ελλαδα το 2016. Εισαι δημομπατσος. Δηλαδη δεν ειχες καν την ικανοτητα να γινεις κανονικος μπατσος. Σε εβαλαν με βυσμα. Βγαινεις Σαββατο βραδυ και πας στο Θησειο και απο τα 200 παρανομα σταθμευμενα κοβεις κλησεις σε 10-15 και παιρνεις πινακιδες. Μετα απο 2 μηνες απουσιας απο τη γαμω πολη βγαινω ΜΙΑ φορα και μου παιρνουν πινακιδα. Ετσι και τον βρω αυτον θα του σπασω ποδια χερια και οτι αλλο σπαει. Ξερετε αν μπορω να παρω πινακιδες χωρις να πληρωσω κληση; Δε πληρωνω σε δημοτικη αστυνομια λεφτα για κανενα λογο. Δε χρωσταω ουτε στον Καμινη ουτε σε κανεναν γαμωσπιτο τα λεφτουδακια μου. Καλυτερα να τα παρω ναρκωτικα.
Σημερα ανοιγω το πορτοφολι να βγαλω το τελευταιο μου 50αρικο και αντι για 50αρικο ειχε μεσα ενα εισητηριο απο Φλωρινα για Αθηνα με σταση στο πλατυ, θεση σε παραθυρο το οποιο ειχε εκδοθει 30/1/16. Περαν του οτι δεν εχω καμια σχεση με Φλωρινα, εκεινη την ημερα δεν ημουν καν στην Ελλαδα. Δε ξερω πως να το αντιμετωπισω αυτο το πραγμα αυτη τη στιγμη ειναι πραγματικα πολυ μπερδεμενο. Οκ να μου κλεψανε το 50αρικο αλλα το εισητηριο γιατι;
Με βάση τα προηγούμενα ποστς σου τις τελευταίες μέρες εδώ πέρα, η προφανέστατα λογική εξήγηση είναι ότι σε έχει χακαρει ο καθηγητής σου, και παρακολουθεί την κάθε σου κίνηση. Αφού σας γαμησε με τα προτζεκτς, έβαλε τον ξάδερφο του που είναι δημοτικός μπάτσος να εντοπίσει το αυτοκίνητο σου, σου έριξε την κλήση, πήρε το πορτοφόλι σου από το αυτοκίνητο σου όταν πετάχτηκες για τσιγάρο, σου έβαλε ένα εισιτήριο για να δει την αντίδραση σου, και σου πήρε το 50αρικο για να μάθεις να λες ότι δεν πληρώνεις τις πινακίδες για κανένα λόγο, αν και αρνήθηκες και να παρκάρεις νόμιμα, αλλά και να κάνεις την εργασία σου όπως σου απαιτείται.
Εναλλακτικά μπορείς να ελαττώσεις το μπαφο.