Page 339 of 377 FirstFirst ... 239289329337338339340341349 ... LastLast
Results 5,071 to 5,085 of 5645

Thread: Fuck My Life : A NEW ERA

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Μήπως εννοείτε ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΣ;

Είναι κατά το ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑ - ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ.

Βέβαια, μιλάμε για την πόλη που την τσικνοπέμπτη θα ψήνουν αυτά:

Spoiler
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Mujahideen Taliban's Avatar

Ηταν ροζ αλλα λεει πανω δημοτικη αστυνομια. Και ακριβως επειδη ξερω οτι με τη δημοτικη αστυνομια παιζει περιεργη κατασταση, ρωταω αν μπορω να παρω πινακιδες χωρις να πληρωσω. Παντως ναι, απο οσο το εψαξα πλεον μπορουν να παιρνουν πινακιδες γιατι κανεις δε πληρωνε τις κλησεις τις δημοτικης αστυνομιας (διαβασα μεχρι και περιπτωσεις στις οποιες δημοτικη αστυνομια διαφορων περιοχων εκοβε χυμα κλησεις σε τυχαια νουμερα για να παιρνει λεφτα).

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Έλεος, αντί να κόψει 200 κλήσεις έκοψε μόνο 20, και δε σε ρώτησε και πόσο καιρό είχες να βγεις.
    Quote Originally Posted by antimusic View Post
    επίσης μπορείς να ψαχτείς με το αν εκεί που πάρκαρες επιτρεπόταν ή όχι.

Προφανως παρκαρα σε σημειο που θεωρειται παρανομο, απλα αμα θες να κοβεις κλησεις και να παιρνεις πινακιδες, καν'το οπως πρεπει. Κατσε 3 ωρες και παρε ολες τις πινακιδες. Η κοψε στους μαλακες που εχουν κανει τη μεγαλυτερη κατσικια τουλαχιστον δειξε καποιας μορφης λογικη.
    Επισης, δεν ειναι αναγκη να με ρωτησει ποσο καιρο εχω να βγω απλα το οτι εχω να βγω απο το γαμωσπιτο μου τοσο καιρο το κανει εξτρα γαμωτοχριστοκαιτηπαναγια.
    "Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."

Quote Originally Posted by Taliban View Post
    Προφανως παρκαρα σε σημειο που θεωρειται παρανομο
    lol
    tt0274518

Senior Member atom_smasher's Avatar

θεωρείται παράνομο; α, μπορεί και να μην είναι με βάση κάποια ερμηνεία του νόμου; Παίζει (και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω παρότι έχεις κάνει μαλακία και ζητάς και τα ρέστα για τους υπόλοιπους που δεν την πάτησαν) οι υπόλοιποι να πάρκαραν μετά από τους μπάτσοι.

Ονιμπότσε, 25 χρόνια ακούω τα ίδια αστεία από τους θεσ/κεις. Πες και το άλλο με το μίλκο ρε μαλάκα να γελάσουμε λίγο. κάποτε ήσασταν πρωτοπόροι και τώρα απλά μίζεροι γραφικοί.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έφαγα κλήση στην κυψέλη πριν κανα μήνα γιατί βαρέθηκα να ξεπαρκάρω και να παρκάρω απέναντι που ήταν νόμιμο και άδειασε θέση μόλις βγήκα από το αμάξι. καλά να πάθω
    Rock or Nothing

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

@Taliban: Δηλαδή, κάτσε να κάνω μια περίληψη, κάνεις συνειδητά μαλακία, σε πιάνουν, ψάχνεσαι να αποφύγεις τις επιπτώσεις με πλάγιο, ελληναράδικο τρόπο και, επιπλέον, η πρώτη σου αντίδραση είναι "ε αφού την πάτησα εγώ, να την πατήσουν όλοι". Στην υγειά μας! :beer:
    Last edited by BLiTzER; 29-02-2016 at 12:44.
    Life begins at 45°.

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    θεωρείται παράνομο; α, μπορεί και να μην είναι με βάση κάποια ερμηνεία του νόμου; Παίζει (και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω παρότι έχεις κάνει μαλακία και ζητάς και τα ρέστα για τους υπόλοιπους που δεν την πάτησαν) οι υπόλοιποι να πάρκαραν μετά από τους μπάτσοι.

Ονιμπότσε, 25 χρόνια ακούω τα ίδια αστεία από τους θεσ/κεις. Πες και το άλλο με το μίλκο ρε μαλάκα να γελάσουμε λίγο. κάποτε ήσασταν πρωτοπόροι και τώρα απλά μίζεροι γραφικοί.
    Οχι φιλε, απλα ξερω οτι η κατασταση με τη δημοτικη αστυνομια και τις πληρωμες κλησεων ειναι ιδιαιτερη (παιζει να μη φαινεται πουθενα οτι εριξα πιστολι) και προφανως προσπαθω να ριξω πιστολι. Το ανεφερα κι ολας στη δευτερη προταση.
    Και το προβλημα μου δεν ειναι γιατι οι αλλοι δε πηραν κληση. Ελεος. Απλα φαινεται εξτρα εκνευριστικο εκεινη την ωρα να συμβαινει μονο σε σενα.
    "Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

στα τρίκαλα δέσμευσαν τραπεζικούς λογαριασμούς όσων είχαν οφειλή στο δήμο, ακόμη και μία κλήση της δημοτικής. έγινε της πουτάνας χαχαχαχ
    τώρα, πώς σκατά ο δήμος απέκτησε τέτοια πληροφορία και κατά πόσο ήταν νόμιμη η ενέργειά του είναι άλλη συζήτηση.
    Rock or Nothing

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Ονιμπότσε, 25 χρόνια ακούω τα ίδια αστεία από τους θεσ/κεις και 25 χρόνια είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΤΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Ορίστε γιατί φτάσαμε εδώ.
    Πάει ο καθένας,κάνει τη μαλακία του και μετά επειδή ζούμε σε ένα κράτος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ νομίζει ότι μπορεί να τη σκαπουλάρει κιόλας.
    Να πληρώσεις φίλε μου και να αφήσεις αυτά τα κουτοπόνηρα.
    Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Μολις γυρισα απο τη τοπικη τροχαια πηγα να ρωτησω τι παιζει.
    Το επομενο βημα ειναι να βρω που σκατα εχει παει η πινακιδα. Μετα πρεπει να αποφασισω αν θα παω σε 10 μερες να τη παρω, η να παω αυριο να κανω ενσταση και να μου τη στειλουν στη τοπικη τροχαιο το οποιο υποθετω οτι θα παρει εξτρα χρονο.

Εννοείται ότι το κράτος είναι μπουρδέλο, εννοείται ότι οι δημοτόμπατσοι είναι η χειρότερη φάρα μπάτσων (μετά τους ματατζήδες και τους τροχαίους), εννοείται ότι είναι μεγάλη μαλακία να πετάς λεφτά σε πρόστιμα, ειδικά τέτοια εποχή, αλλά επίσης εννοείται ότι όταν κάνεις εσκεμμένα μαλακία και την πατάς, τη δέχεσαι σαν κύριος, αντί να κλαψουρίζεις, να απειλείς και να ψάχνεις "τρύπες" και "βύσματα". Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Καλά ξεμπερδέματα ^^
    Life begins at 45°.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Τι σου κάναν οι τροχαίοι; Σε πειράζει που ξεπατώνονται ντάλα μεσημέρι στην Αλεξάνδρας μπας και γυρίσεις σπίτι σου λίγο νωρίτερα;

Με πειράζει που υπάρχουν μόνο για να εισπράττουν, αντί να προλαμβάνουν.
    Last edited by BLiTzER; 29-02-2016 at 16:15.
    Life begins at 45°.

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Εννοείται ότι το κράτος είναι μπουρδέλο, εννοείται ότι οι δημοτόμπατσοι είναι η χειρότερη φάρα μπάτσων (μετά τους ματατζήδες και τους τροχαίους), εννοείται ότι είναι μεγάλη μαλακία να πετάς λεφτά σε πρόστιμα, ειδικά τέτοια εποχή, αλλά επίσης εννοείται ότι όταν κάνεις εσκεμμένα μαλακία και την πατάς, τη δέχεσαι σαν κύριος, αντί να κλαψουρίζεις, να απειλείς και να ψάχνεις "τρύπες" και "βύσματα". Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Καλά ξεμπερδέματα ^^
    Ξερεις τι γινεται, θεωρω τους δημομπατσους τραγικα χειροτερους ΟΛΩΝ. Πιστευω οτι η πλειοψηφια αποτελειται απο βυσματα, αυτη τη στιγμη τουλαχιστον, (δε βρισκεις αλλιως θεση σε μια κατηργημενη θεση το 2016) και πιστευω οτι στην Ελλαδα που επιτρεπεται πλεον να σου κατασχεσουν το σπιτι, το να ερχεται ενα βυσμα να σου παιρνει τις πινακιδες ειναι εξοργιστικο στο βαθμο που αν τον πετυχαινα να το κανει δε ξερω πραγματικα πως θα αντιδρουσα.
    Ας κοψουν τους δημομπατσους να βαλουν τα λεφτα για κατι πιο χρησιμο, η επιλογη στην αθηνα πλεον ειναι παρκαρω παρανομα η πληρωνω 20 ευρω εναν τυπο που ετυχε να εχει στην ιδιοκτησια του μια αχτιστη αλανα.
    Τεσπα εγω γκρινιαξα γιατι βγηκα μια φορα και μου κοψε κληση ενα δημομπατσος που τον λενε δημογεροντα (αυτο εχει γραψει πανω στη κληση το εχω δειξει σε 15 ατομα δε σας κανω πλακα). Ειναι σαν καποιος να παιζει μαζι σου. Ειναι αρρωστο.