μόνο που τα καλαμάκια είναι ξύλινα (συνήθως σε μικρότερου μεγέθους σουβλάκια που αντιμετωπίζονται κυρίως ως φαστ φουντ ή μεζέδες) ή μεταλλικά (σε μεγαλύτερα σουβλάκια όπου ένα ή δύο σουβλάκια είναι το κυρίως πιάτο)
χοιρινό καλαμάκι δεν έχω δει ακόμα. αν ξεπεραστούν τα προβλήματα στατικότητας και μηχανικής αντοχής, σίγουρα θα υπερτερεί των παραπάνω λύσεων γιατί εξασφαλίζει περισσότερο φαγητό και λιγότερα περιττά εξαρτήματα που είτε πετιούνται είτε πρέπει να πλυθούν.