Και κατά τα άλλα έχεις στήσει τον άλλον κανονικά.
Και κατά τα άλλα έχεις στήσει τον άλλον κανονικά.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Ήμουν λέει σε συνέντευξη για δουλειά και περίμενα τη σειρά μου, ήμουν ο επόμενος, και μαγικώς βρίσκομαι να ίπταμαι στο δωμάτιο συνεντεύξεων πάνω από τους κοστουμάτους της εταιρίας, που παίρνουν συνέντευξη από onibocho, ο οποίος είναι ξυρισμένος σαν κώλος μωρού και φοράει καπέλο #swag. Πρέπει να έλεγε ένα σωρό μαλακίες, γιατί ξύπνησα τρομοκρατημένος που νευρίασε τους τύπους της δουλειάς και θα κράζαν εμένα που έμπαινα μετά.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ή επειδή τερμάτισα τη συνέντευξη και στανταράκι έχασες τη θεσάρα από την αυτού ανωτερότητά μου!![]()
![]()
(για να μη με βλέπεις στον ύπνο σου, απάντα σε κανένα SMS, α; )
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Με απολύσανε από τη δουλειά και με στείλανε φαντάρο στον Έβρο.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Opws elega sto group, eida xtes ston ypno mou oti eixa paei se party electricrequiem kai oxi mono den htan kanenas apo er ekei, ebaze kai kali flwrorockoeidh pragmata kai eixa 3enerwsei.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Δυσκολάκι
Spoiler
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
προχωράω στον δρόμο, ανέμελα και ωραία μέχρι που εμφανίζεται από το πουθενά ο Roswell. Ενθουσιασμένος από την απρόσμενη συνάντηση με πιάνει φιλιά αγκαλιές κλπ . Τον κοιτάω ξινισμένη αλλά χωρίς να απειλώ να τον δείρω, φάση: ποιον πιάνεις ρε;!
-Δεν κατάλαβες ποιος είμαι ε; μου λέει κάπως απογοητευμένος
Του απαντάω: -Μωρέ, τα πολλά καμένα κύτταρα... δεν συγκρατώ φάτσες/ονόματα κλπ (καλά αυτό ισχύει κ κανονικά)
Τέλος πάντων μου λέει είμαι ο τάδε από κει ξέρω γω τον ξανακοιτάω προσπαθώντας να θυμηθώ και αρχίζει ο διάλογος:
-Είσαι ο περιπτεράς;
-Οχι.
-Αυτός που τον απέλυσαν από τη δουλειά και πήγε φαντάρος στον Έβρο;
-Οχι.
-Αυτός που βρίζει τον φίξερ στο τσατ;
-Οχι.
-Ο φίξερ;
-Οχι.
-Φοράει γυαλιά;
-Ναι.
-Εχει μουστάκι;
και κάπως βρεθήκαμε να παίζουμε "μάντεψε ποιος" σε ένα από τα σπίτια που χαζεύω.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
"Είμαι έγκυος και το παιδί που έχω στην κοιλιά μου είναι ο αδελφός του John Connor, ο οποίος για κάποιον περίεργο λόγο φοβάται πως το αγέννητο μωρό μου θα του κλέψει την αρχηγεία της αντίστασης (ή και τη μάσκα του Batman? ) και στέλνει μερικά Τ600 για να με σκοτώσουν πριν το γεννήσω. Με κυνηγούσαν στα στενά της Χαριλάου, χώθηκα με τη μηχανή μου σε κάτι μονοδρόμους αλλά αυτά συνέχιζαν να με καταδιώκουν, ώσπου φτάσαμε στην πλατεία Αριστοτρέλους για την τελική αναμέτρηση. Τα εξολόθρευσε και τα 5 ο Πανίκας Ψωμιάδης ντυμένος Ζορρό."
Δε με λένε Sarah, δεν έχω δει το Genisys ακόμα.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Είδα χθες όνειρο υπερπαραγωγή το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ξέχασα με το που ξύπνησα.
Το μόνο που μου έμεινε είναι να βρίσκομαι σε μια σάπια καλύβα γεμάτη κατσαρίδες(?)και τον Αλέξη Γεωργούλη (??)να τραγουδάει εθνικιστικά τραγούδια,
τον οποίο Γεωργούλη τελικά τον άρχισα στις φάπες και τον πέταξα από το παράθυρο φωνάζοντας του:"ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΜΟΥ ΡΕ"
Καθόμασταν σε οβάλ τραπέζι εγώ, good son, και κάποιοι ακόμα ηαρίτες. Ο good son, σαφώς αδυνατισμένος, στην κεφαλή του τραπεζιού ανέλυε κάποια θέματα, που αδυνατούσα να καταλάβω και ως εκ τούτου είχα απορροφηθεί στο επιμελώς 3ημερών ξύρισμα πάνω στα αποστεωμένα μάγουλά του. Επίσης, δε θυμάμαι αν ισχύει irl, είχε και κρίκο a la σάκη μπουλά στο αφτί. Η φράτζα, πάντα δυνατή, έδινε άλλο αέρα, και όλοι συμφωνούσαν μαζί του και εγώ σκεφτόμουν "αχ τι κούκλος ειναι αυτός".
Πάρις, ξύπνισα με χαμογελο![]()
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
phantom duck μπήκες στο σπίτι μου μαζί με ραντομ αριστεροπερίεργο μπούλη για να μου φερμάρετε το πανό. δε σας χάλασαν οι μάπες.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
κρεμασμένο ανάποδα στο μπαλκόνι μου as we speak.
Μεγαλα πανο με τη λεξη ΦΙΑΣΚΟ γραμμενη πανω να τα κουνανε ο κουλης με τον Φαηρστορμ. Καπακια Φαηρστορμ αποκεφαλιζει κουλη γιατι ο 2ος εβρισε το παιχνιδι Golden Axe. Πιο πισω Σαμπρελα αναβει καπνογονο και χοροπηδαει γυρω γυρω απο μια γιγαντια παρτουζα ανθρωπων χωρις προσωπο φωναζοντας we want more..τρεχω προς σαμπρελα να τον παρω απο κει αλλα μουφυγε πετωντας και πηγε κι εκατσε πανω στον ενισχυτη της Στέφανι απο black angels (γιατι η στεφανι επαιζε μπασο και οχι τυμπανα) κανοντας μου κωλοδαχτυλο...Γιατι ετσι ρε γατο?![]()
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...