νομιζω θα μπορουσαν να επανελθουν οι μουτζες μονο στο picture thread και στα ανεκδοτα.
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο τεχνικα.
τα υπολοιπα ας μεινουν ως εχουν.καλυτερα
νομιζω θα μπορουσαν να επανελθουν οι μουτζες μονο στο picture thread και στα ανεκδοτα.
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο τεχνικα.
τα υπολοιπα ας μεινουν ως εχουν.καλυτερα
Καλύτερα χωρίς. Σε παροτρύνει να γράψεις κάτι, αν έχεις κάτι να πεις, από το να πατήσεις το μηχανικό κλικ στην μούτζα/πινκ. Πόλλες φόρες έψαξα να βρω δέξια το πινκ αυτές τις μέρες αλλά καλύτερα χωρίς. Σταδιάλα να πάνε.
Εδώ είμαστε μέταλς, όχι φέησμπουκ.
Deafening, painstaking, BB King
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Τεχνικά γίνεται να μην υπάρχει σε όλο το φόρουμ , θα το δω και θα πράξω ανάλογα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Και στο σινεμα να μπουν! Μου λειπουν οι μουτζες μου. Στο αθλετιξ και το σεξιον τι να τα κανουμε, μονο πινκς παιζουν πλεον
sto fuck my life thread thelei epishs. sto styl toy epishmoy fml site. σε φαση γιου ντιζερβντ δατ, ή γιορ λαιφ σακς
αλλα γενικα βαρεμαρα. ή βαζεις ή δε βαζεις. τα υπολοιπα ολα ειναι ταλαιπωρια κιαλλα λογια να αγαπιομαστε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Έγραψα κάτι φλυαρίες στο music thread και έχω να πω μετά ιδίας εμπειρίας και ωρίμου σκέψεως ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ οι μούτζες/πινξ!
Πολύ πιο ωραία εμπειρία να διαβάζεις το φόρουμ χωρίς το γαμημένο "βαρόμετρο" πάνω από κάθε ποστ, λες και κάναμε διαγωνισμό πιο πνευματώδους... ή εύστοχου χρήστη. Τα τρολς και οι αρχιδόμυαλοι θα αποθαρρύνονται -ελπίζω- δια του αγνοείν και στο κάτω-κάτω σιγά, η φορουμάρα είναι, αν σου αρέσει ασχολείσαι, αν σε χαλάει δεν.
Μουτζοπινξ στο σέξιον μια χαρά, με αυτά άγια πράγματα που ποστάρονται ΠΙΝΞ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ.![]()
![]()
Deafening, painstaking, BB King
Λαέ του ΕΡ πάνε 9 μήνες χωρίς μουτζοπινκς, ποιό είναι το aftermath;
Προσωπικά μου λείπουν, πάντα κοιτάω μηχανικά πάνω δεξιά να δω τι "έπιασε" το κάθε ποστ που κάνει άλλος και ξενερώνω όταν ποστάρω εγώ κάτι και δεν έχει πάρει μούτζες.
Νομίζω ότι από άποψη traffic δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά έτσι κι αλλιώς, και in all απλά χάνει λίγο η ΕΡ εμπειρία. Προτείνω να επιστρέψουν, αυτή τη φορά επώνυμες για να μη ψαχνόμαστε. Δίκαιο και τίμιο.
Να επιστρέψουν. Ει δυνατόν ανώνυμες για να υπάρχει περισσότερος τζερτζελές και χάος.