και κάποια στιγμή χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα ΑΠΛΑ θα γίνουν επώνυμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις
και κάποια στιγμή χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα ΑΠΛΑ θα γίνουν επώνυμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Woah, easy there Satan.
(αχαχ, δώσε)
θελω να τα γαμησω ολα που δεν μπορω να πινκαρω σαμπρελα. απογνωση σκετη
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ορίστε τώρα που δεν έχεις που να ξεσπάσεις ποστάρεις...![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
μουνι!![]()
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
απο τοτε με τις μουτζες χαθηκε η ορεξη για ανταλλαγη αγνων γαμοσταυριδιων
σε ανοστα στονεροβαζελικα ποσταρισματα
βγάζεις κόμπλεξ, γίνεσαι και βλάκας. Μουτζώνεις γιατί θεωρείς ότι ο άλλος έγραψε μαλακία (όπως θα μου ριχνες εσυ καλη ώρα), όχι επειδή δεν αντέχεις τα πολλά πινκ. Κι ας το έλεγες τότε να εισπραξεις αντιδράσεις, όχι 10 χρόνια μετά που το 80% δεν εχει ιδεα για τί πράμα μιλάμε.
Vielen Dank für alles was mal war
Εγώ δεν αντέχω την ετεροκανονικότητα, την οικογένεια, και τις θεαματικές της πυκνώσεις πάντως, όχι "όλα τα πινκς μαζεμένα" έτσι γενικά.
Α, και τον φάντομ ντακ.
-Υπερήφανος μουτζωτής μωρού κουολέμα
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Οκ ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα μετα το αποπανω ποστ ειμαι πλεον σιγουρος. Φερτε πισω τις μουτζες να βγαζουμε το αχτι μας απεναντι σε ζωα.