Λοιπόν, μιας και το χρωστάω να πω την σκέψη μου σχετικά με μούτζες / πινκς.

Με αφήνει παγερά αδιάφορο αν σε ένα ποστ μου με μουτζώσουν ή με πινκάρουν, αλλά είμαι και αντμιν, όποτε θέλω πάω και βλέπω ποιος το έκανε.
Όμως σε άλλων τα ποστς μου κάνει εντύπωση γιατί να "φάει" μούτζα κάποια/ος όταν π.χ μιλάει για την μπάντα του ή για κάτι που έσιαξε ή ακόμα χειρότερα γιατί είχε κάποιο νταλκά.
Η φάση είναι απλή , είναι 2-3 που απλά βαράνε μούτζα ον σάιτ γιατί έτσι νομίζουν ότι "την λένε" σε κάποιον, τον προσβάλουν κλπ. Θα προτείνω εκεί έναν ψυχολόγο μιας και το ER δεν θα το κάνει πλέον αυτό.

Όπως είπε εκλεκτός user πολύ σωστά, "έλα μωρέ 20 ποστς γίνονται την ημέρα" ας είναι, αλλά τουλάχιστον να γίνονται χωρίς το κόμπλεξ του καθένα. Χίλιες φορές να μπαίνεις και να βρίζεις τον άλλο από την κατινίστικη μούτζα.
Τα φόρα έχουν πεθάνει σε επίπεδο φλέιμ, για τέτοια έχουμε πλέον ένα σωρό άλλα μέσα , δηλαδή το φέιςπουκ.
Ας μείνει ένας χώρος συζήτησης και προβληματισμου. Να εκθέτει ο άλλος την άποψή του και να γίνεται κουβέντα αντί για άγρα λάικς

Αν τώρα πιστεύετε ότι προσφέρει κάτι σε οτιδήποτε πέρα από κατινιά η μούτζα/πινκ είμαι πρόθυμος να την συζητήσω. Αν απλά γουστάρει ο λαός του ER τέτοια φάση γιατί έτσι, πάλι να το δούμε.

Σήμερα θα φάω και πινκς, το πόστ μου δεν θα έχει μορφή δημοψηφίσματος (10 πινκς - 40 μουτζες κερδίζει ο Τσίπρας) αλλά θα περιμένω να το συζητήσουμε.