Μια που ειδα το post του onibocho να πω κι εγω την ιστορια μου σαν φλυαρος βλακας που ειμαι. Φιλοι κανονιζαν για live σε ψιλογνωστο μαγαζι στην Αθηνα. 5 ευρω εισοδο και μια μοιρασια του τυπου 1.8 τα πρωτα 50 2.4 τα υπολοιπα η μπαντα κατι τετοιο. Και τους λεει λοιπον. Θελω 70 ευρω εγγυηση (οσο αυξανοταν ο αριθμος μπαντων, αυξανοταν και η εγγυηση) plus την ασφαλιση που θα σας κολλησω αλλα θα τη πληρωσετε εσεις. Τα 70 δεν υπηρχαν οποτε προσπαθησαν να κανονισουν το παρε 5 ευρα μεχρι να μαζευτουν τα 70 και μετα τα μοιραζομαστε.
Το αστειο ειναι οτι η εγγυηση δε θα επιστρεφοταν ποτε η τουλαχιστον αυτο αφεθηκε να εννοηθει. Και φυσικα τα λεφτα επρεπε να δωθουν μπροστα. Τραγικο. Κανεις δε περιμενει να βγαλει λεφτα απο αυτο το πραμα στην Ελλαδα, τουλαχιστον σοβαρα λεφτα, αν καποιος το κανει το θεωρω ψιλο αστειο και μπορω να επιχειρηματολογισω σε οποιον με μουτζωσει, αλλα οχι και να πληρωνεις για να παιζεις.
Oniboche εγω στη θεση σου θα του λεγα να πα να γαμηθει. Αμα ειναι να εχεις δικο σου PA σιγα μη τρεχεις στη ποντικοτρυπα του καθε γελοιου.