Results 1 to 15 of 591

Thread: Breaking Bad

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Taksitzhs View Post
    Ενι, εγω αυτο που ειδα ειναι ενας τυπος που ειδε το χαρο με τα ματια του πραγμα που τον ωθησε σε ορισμενες υπερβασεις, στις οποιες στο μεγαλυτερο κομματι της σειρας ηταν χεσμενος πανω του. Ναι, εδειξε και πολλα, ουσιαστικα σημαδια αυτοπεποιθησης που νομιζω πως αυτο ειναι που σ ενοχλει και αλιμονο αν δεν συνεβαινε με ολα τα γεγονοτα που περνουσε στο ενδιαμεσο.
    Χεσμένος ήταν πριν τον καρκίνο, αφού ζούσε τη ζωή του καταπιέζοντας τον εαυτό του. Αφού είδε όντως τον χάρο με τα μάτια του, πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Το πως έκανε downplay τον εαυτό του χωρίς να το θέλει πραγματικά αλλά επειδή φοβόταν, γίνεται ξεκάθαρο στις συνομιλίες του με τον συναίτερο που του πήρε την επιχείρηση. Βαρέθηκε να είναι ο -και καλά, γιατί υποκριτής ήταν πάντα- ηθικός ακαδημαϊκός/μαλάκας που το μόνο που κέρδισε είναι χημειοθεραπείες, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και μια ρουτίνα σε ένα βαρετό προάστιο (δικές του σκέψεις).

Πως πήγε από το άκρο του ηθικού στο άκρο του αριβίστα είναι κάτι που ψυχολογικά δε νομίζω ότι θεωρείται δυνατό, αλλά εδώ μιλάμε για μια ιδιοφυϊα, είναι κάτι που συμβαίνει σταδιακά, και στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να βάζουμε τους ρόλους σε κουτάκια. Ήταν αυτό που ήταν και ακόμα και μέσω της όποιας υπερβολής, το σενάριο πέρασε αυτά που ήθελε, και το μήνυμα είναι ρεαλιστικό. Η προσωπική μου κρίση πάντως είναι πως δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αλλαγή στον White, αυτός ήταν πάντα, απλώς μετά τον καρκίνο άρχισε να το εκφράζει όλο και περισσότερο.
    Last edited by cloud; 27-07-2015 at 17:56.