εγώ θα γίνω λίγο πιο κάφρος και θα σε ρωτήσω , μπέσα πόσο συχνά βλέπεις να κάνεις αυτά τα ταξιδάκια? και θα είναι διακοπές? δλδ θα έχεις και μπαγκάζια μαζί ή επίσκεψη ασούμε κάπου?
εγώ θα γίνω λίγο πιο κάφρος και θα σε ρωτήσω , μπέσα πόσο συχνά βλέπεις να κάνεις αυτά τα ταξιδάκια? και θα είναι διακοπές? δλδ θα έχεις και μπαγκάζια μαζί ή επίσκεψη ασούμε κάπου?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
That's the spirit. Γι'αυτό ρώτησα αρχικά τί και πού. Ζυγίζεις τις προτεραιότητές σου και επιλέγεις ανάλογα. Πάντα κάνεις συμβιβασμούς, δυστυχώς. Κάποια περίοδο είχα 2 μοτοσυκλέτες ταυτόχρονα (ΧΤ600 και CBR1000RR) και ήμουν ευτυχισμένος, αλλά.
Αν 90% κινείσαι εντός πόλης και δε σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, τα 2 μηχανάκια που πρότεινες είναι μια χαρά. Αν κοιτάζεις ΧΤΧ, προτίμησε τα '06+, γιατί τα '04-'05 είχαν θεματάκια με τα ηλεκτρικά τους.
Life begins at 45°.
πανω-κατω τα ιδια σκεφτομουν και εγω. οπως ειπα και πριν η αμεση προτεραιοτητα ειναι η μετακινηση στην πολη.επιδοσεις δε με ενδιαφερουν ακομα διοτι ειμαι απειρος.σε σχεση με το 100αρι astrea που εχω τωρα οτι και να παρω θα μου φανει αεροπλανο.
σαμπρελα 1-2 ταξιδια το χρονο και αν,κανα π-σ-κ στο χωριο η πουθενα εδω γυρω με μια μπαγκαζιερα και μια τσαντα ωμου ειμαι κομπλε νομιζω, αμα παιζουν παραπανω μερες αρα και μπαγκαζια τα στελνω και με το κτελ.για νησια και τετοια δεν ξερω,ας με απασχολησει τοτε και βλεπουμε.
Γενικά δεν κατέχω από "τύπους" μηχανής, όπως θα σου πει και ο μπλίτζερ, αυτός αγόρασε το πιο άχρηστο πράγμα του κόσμου.
Αλλά αν είναι για 400χλμ μια δυο φορές τον χρόνο , ε το κάνεις και με 3-4 στάσεις δεν χάθηκε ο κόσμος , βάλε σαν προτεραιότητα την βασική σου ανάγκη , και μετά την καύλα και σε τρίτο στάδιο , επιδόσεις , κατανάλωση κόστος συντήρησης![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Κοίτα και το DR-Z 400. Εγώ σε αυτό κατέληξα σαν καθημερινό, οικονομικό και άθραυστο. Και κάτω από 140 κιλά στεγνό.
Αν και, πιθανότατα, πάλι ΚΤΜ θα πάρω γιατί το γκάζι είναι γλυκό![]()
Life begins at 45°.
Χοχο! Τελικά κατέληξα στο σουτζούκι. Πετάγομαι αύριο επαρχία (εκεί το βρήκα) να το πάρω και θα κατέβω με το ΜΠΙΣΤΟΛΙ, από Μπράλο, Αλίαρτο, Θήβα, Ερυθρές, Μάνδρα, όπως πρέπει γι'αυτό το μηχανάκι ^^
Life begins at 45°.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
μπουκετο στο κρανος.ποσο ηλιθιος?
Α να, αυτό πήρα:![]()
Life begins at 45°.
Μαν σε πινκαρα γιατι χαιρομαι που εχεις υπερκαυλωσει με το νεο σου εργαλειο και μοιραζομαι την πωρωση σου, αλλα να ξερεις οτι το κιτρινο ειναι γενικα αισχρο χρωμα![]()
Μην είσαι χαζούλης. Είναι τα αγωνιστικά χρώματα της σουτζούκι. Και το πορτοκαλί είναι σκατά γενικά, αλλά σε ΚΤΜ γαμάει.
Μόνο το πράσινο είναι χάλια, ακόμα και σε καβασάκια.
Γενικά τα χρώματα στις μοτοσυκλέτες (ειδικά στις αγωνιστικές) δεν είναι εκεί για να τις κάνει όμορφες.
Life begins at 45°.
Ναι, ειναι εκει για να τις κανει ασχημες αποτι φαινεται.
Βασικά, τα πιστιάρικα σουτζουκάκια είναι σιελ! Καλά, το λαχανί είναι απαράδεκτο γενικά, αλλά σε ninja είναι αντικείμενο σεβασμού και δεν το κατηγοράμε ως καγκούρικο κτλ κτλ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Αν "πιστιάρικα" εννοείς του motogp, ναι. Αλλά δε μιλάμε για supersport μηχανάκι. Τα enduro/mx χρώματα της Suzuki έχουν βάση το κίτρινο.
Προφανώς άνθρωποι παντελώς άσχετοι με τον χώρο, θα κρίνουν μια μοτοσυκλέτα από τα χρώματα και θα τους φανεί άσχημη. Επειδή, όμως, ο μοτοσυκλετισμός για κάποιους είναι πολύ περισσότερα από βιτρίνα και καφετέρια, τα χρώματα μας αφήνουν αδιάφορους.
![]()
Last edited by BLiTzER; 08-08-2015 at 22:36.
Life begins at 45°.