εγώ πάντως μετά και το χτεσινό κλείσιμο δεν είδα και κανένα τρελό πανικό ως προς τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
Σίγουρα θα δείξει κάτι και η σημερινή τάση , αλλά δεν είναι ότι κλάνουν και τόσες μέντες αν βγούμε από το ευρώ.
Επίσης θεωρώ ότι η όλη κατάσταση "της διαπραγμάτευσης" κάθε 3-6 μήνες γαμούσε τις αγορές (αν τα πούμε στεγνά νεοφιλελέδικα)
Μια έξοδος από το ευρο θα είναι η μόνη λύση κατά την γνώμη μου και οικονομικά και κοινωνικά. Περιμένω να ζήσουμε οι έχοντες δύσκολα και οι μη έχοντες μια από τα ίδια.
Οι προύχοντες παίζει να φάνε πούτσα, και οι uber προύχοντες έχουν κάνει ήδη τις καβάτζες τους.
Οπότε περισσότερο με τρομάζει μια επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που θα συνεχιστεί αυτή η φαύλη αβεβαιότητα παρά μια ντούρα αποχώρηση από αυτό το γελοίο κατασκεύασμα που λέγεται οικονομική ευρωπαϊκή ένωση.
Οπότε Σαμπρέλα η απάντησή σου στο δημοψήφισμα είναι όχι ?
Δεν έχω ακόμα απάντηση , αν θα πάω για το όχι δηλαδή ή δεν θα πάω καθόλου. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ την κυβέρνηση Τσίπρα / Παπά , δεν ξέρω πως θα χρησιμοποιήσουν την ψήφο μου και που θα την χώσουν. Από την άλλη τρομάζω με το κάθε νεοφιλελεύθερο σκουπίδι , θέλω να μετρήσουν δόντια οι πέστροφες και οι κυπρίνοι (δικό μου trademark για τους ποταμίσιους )