Προφανως δεκτες οι μουτζες, αλλα επειδη λεμε για σειρα και την αποψη μας, θα προτιμουσα να δω και που διαφωνειτε - να ειναι λιγο εποικοδομητικό βρε αδερφε.
Σποιλερ βιβλιων:
Spoiler
Προφανως δεκτες οι μουτζες, αλλα επειδη λεμε για σειρα και την αποψη μας, θα προτιμουσα να δω και που διαφωνειτε - να ειναι λιγο εποικοδομητικό βρε αδερφε.
Σποιλερ βιβλιων:
Spoiler
Kill the wise one!
Min prospatheis animae, den einai tyxaio pou osoi gkriniazoun kai vriskoun emetikes tis teleytaies dyo sezon einai kai autoi pou exoun diabasei ta vivlia.
Olos tyxaios autes einai kai oi sezon me tis perissoteres allages. H 4i itan yperoxi (ta eipe ki o krux) kai mia xara paei kai i pempti.
Den prokeitai na sou grapsoun tin apopsi tous, apla tha sou riksoun ti moutza (opos kai se mena) kai tha ksemperdepsoun =)
Originally Posted by animae;1280660[SPOILER
Spoiler
είπε ο παπάρας ο Aleister που έχει διαβάσει τα βιβλία και στην πούτσα μας γιατί αυτοί που παρακολουθούν τη σειρά και δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία δεν έχουν ιδέα τι στον πούτσο είναι οι Blackfyre και τι πρήχτης που είσαι τέλος πάντων φιλαράκο μου.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Όταν θα δεις αυτό το post αύριο μεθάυριο που θα έχεις σταματήσει να PMSάρεις θα σκεφτείς "τι του 'γραφα του ανθρώπου?" πιστεύω το γνωρίζεις και συ ο ίδιος.
Και γω που χω διαβασει τα βιβλια, δεν θυμαμαι τιποτα για Blackfyre παντως.
Kill the wise one!
εγώ δεν διαβάζω τα βιβλία γιατί στην τηλεοραση είναι καλύτερα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
υπερβολές κ από τους μεν κ από τους δε. εμένα μου τη σπάει που πολλές φορές οι αλλαγές σποιλεριάζουν άσχημα την εξέλιξη της ιστορίας. τεσπα, "μην το βλέπεις" θα μου πείτε.
Rock or Nothing
Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Εγραψες τις συμπτυξεις μια φορα με ητα και μια φορα με γιωτα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εισαι και γκαντεμης, ενα ατιμο ειχε μεινει...
Κατα τα αλλα, αδιαφορω για το μυαλο του γλυκουλη geek. Καλα κανετε και τα λετε στο αλλο τοπικ. Με ειδες εμενα να ερχομαι στο αλλο τοπικ να λεω τιποτα για τις ακυροτητες που γραφετε? Οχι, γιατι τις περισσοτερες φορες δε γουσταρω να πρηζω. Ε αμα δε σε πρηζουν, μην πρηζεις. Την αποψη του γλυκουλη geek που δε μπορει να ξεπερασει στο μυαλο του τις αλλαγες απο τα βιβλια, δε θελω να τη διαβασω. Δε μου λεει κατι. Ουτε μου λεει κατι μια αποψη στη φαση "εμετικη η πεμπτη σεζον". Οπως λεει ακριβως απο πανω ο Raven Lord, που δεν εχει πρηξει ποτε ο ανθρωπας, "μην το βλεπεις" αμα σου ειναι εμετικο.
Οσον αφορα τις αλλαγες καθεαυτες, ολα σχετικα ειναι. Εσυ που εισαι πιουριστας ναουμ' , καταδικαζεις οποιαδηποτε αλλαγη. Ενιοτε ανακαλυπτεις και αλλαγες, προκειμενου να υποστηριξεις το επιχειρημα σου. Τις προαλλες μου λεγες πως ο Τζοκερ δεν παρουσιαστηκε ποτε στα κομικς ως αναρχικος και φαν του απολυτου χαους οπως στις ταινιες του Νολαν. Σε αυτο το μονο που εχω να πω ειναι ΛΟΛ, σε λιγο θα μου πεις οτι ο Τζοκερ στα κομικς ειναι μπατσος και κοβει κλησεις για παρανομο παρκαρισμα. Ετσι λοιπον, και στο Game Of Thrones, εμενα προσωπικα οι αλλαγες που εχουν κανει μου φαινονται σχεδον ολες αλλαγες προς το καλυτερο. Θα ηθελα να δω καποια πραγματα που εχουν κοψει? Ναι. Μου χαλαει αυτο τη σειρα? ΟΧΙ.
Επειδη ομως απλα ΚΟΥΡΑΣΗ, τα πραγματα νομιζω για τους περισσοτερους εχουν ως εξης:
1. Θες να μιλησεις για τη σειρα και να πεις 1-2 πραγματα? Καντο σε αυτο το τοπικ.
2. Θες να μιλησεις για τα βιβλια και να γραψεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και να γκρινιαξεις οσο γουσταρεις? Τραβα στο literature topic
3. Θες να μιλας και για τα δυο, κανοντας σοβαρη κουβεντα/κριτικη και χωρις να σποιλεριαζεις? Γραφε και στα δυο, και γραφε σοβαρα, κι οχι "α ου α ουα εμετοι παντου"
4. Θες να σποιλεριασεις? Ψοφα.
Δεν καταλαβαινω που μπερδευτηκες.
τα λέει πάρα πολύ καλά ο φιχ παραπάνω.
νομίζω οτι πάντα το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός οτι κάποιοι θέλουν να δείξουν οτι ΞΕΡΟΥΝ.
newsflash. στα παπάρια μας.![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Spoiler
Στο σπόιλερ παραθέτω την αποψη μου για τις αλλαγές, στα αρχίδια μας κιόλας θα πει κάποιος. Θα ήθελα παρόλα αυτά να μου πεις από που ξέρεις ότι ξέρεις και τι ξέρεις για την ιστορία μιας και ξέρεις, για να μην κράζω και άδικα, λολ, τον ΡΡ Μαρτιν, για να μην γίνει και καμιά μαλακία βάλτα στο literature σε τριπλό σπόιλερ. Επίσης γελάω λίγο με το δεμένη δομή της ιστορίας.
Ωραίο πόστ ο Φιξξερ.
I don't do drugs. I am drugs.
Ξεκολλάτε. Το μόνο πρόβλημα που έχει το GoT είναι το αποδεδειγμένο πια turning point για όλες τις σειρές, δηλαδή αυτό των 4 σεζόν, πέρα από το οποίο μπορεί η σειρά να συνεχίζει να είναι γαμάτη, ο κόσμος όμως κουράζεται γιατί χρειάζεται κάτι φρέσκο. Θα δείτε που 8η πχ σεζόν μπορεί να είναι και τότε πολύ ωραία αλλά όλα τα σχόλια για τη σεζόν εδώ θα είναι μία - δύο σελίδες.
Αν νομιζεις οτι το ψοφα πηγαινε σε σενα συγκεκριμενα, τοτε ειτε:
1. Τα παιρνεις ολα πολυ προσωπικα
2. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ οντως να σποιλεριαζεις
Αν ειναι το 2, τοτε το ψοφα πηγαινει οντως σε σενα, αλλα ελπιζω να μην ειναι το 2. Δε θελω επιχειρηματα για να αποδειξω κατι, ουτε θελω να πουλησω μαγκια και εξυπναδες, το ποστ το εγραψα για να καταλαβεις κυριως εσυ, αλλα και οι αλλοι, οτι το θρεντ υπαρχει για να γινεται διαλογος για τη ΣΕΙΡΑ. Αυτο, τελος.
![]()
Last edited by FIXXXER; 16-05-2015 at 22:31.
Η σειρά δεν ξεπήδησε μια μέρα από το πουθενά όμως. Βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων και το να επιτίθεστε σε όποιον σχολιάζει κάτι για την σχέση τους με εκείνη σε ένα ΝΕΚΡΟ πραγματικά thread είναι ηλίθιο το λγότερο. Δεν είναι 2012 και ήρθαμε να σας σποιλάρουμε τι θα γίνει μετά, καλμάρετε λιγάκι.