έμαθα πρόσφατα πως η αδερφή μου έχει κρεμασμένο έναν καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι, με απλή ταινία διπλής όψεως -13 χρονια- και ακόμη δεν της έχει πέσει στο κεφάλι.
έμαθα πρόσφατα πως η αδερφή μου έχει κρεμασμένο έναν καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι, με απλή ταινία διπλής όψεως -13 χρονια- και ακόμη δεν της έχει πέσει στο κεφάλι.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
"Το Ισλάμ μας κλέβει τις δουλειές"
''Να καταργηθεί το αγγελιόσημο''
''Οι μετανάστες δεν έχουν ιδέα από οικονομικά''
''Τσίπρας = Μάο''
''Η επανάσταση γίνεται με άνοιγμα των επαγγελμάτων''
''Πήξαμε στους πούστηδες''
''Η Ελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Ελλάδοφ''
''Ο δημόσιος τομέας είναι καθαρός ιμπεριαλισμός''
''Ελευθερία ή θάνατος''
''Ο Λένιν δεν είχε ένσημα''
''Σεισμός, σεισμός, καπιταλισμός''
τον πουλο προεδρε, θα ξυνουμε τ'αρχιδια μας ακομα και πανω στο μολοχ του καπιταλισμου και του κεφαλαιου στερωντας σας πολυτιμες εργατοωρες μεχρι να χρεοκοπησετε
Στη σαλονάρα μου
![]()
Ωραια η διακοσμηση. Πρεπει να ρωτησω ομως αν το μπλε δοχειο περιεχει σταχτες του παππου
Νοίκιασα σπίτι που λέτε και στο πατάρι έχει αυτό:
Spoiler
Κάποιοι το ονομάζουν ψυχαναγκασμό. Εγώ το ονομάζω γαματοσύνη!
![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
trident και mentos μέσα σε κουτί halls, ακόμα και στο OCD αποτυχία
Ψάχνω σιδηροσωλήνες λεπτής διατομής γαλβανιζέ πάμφτηνους για χιπστεροκατασκευές (βλ. σποιλερ). Να παραγγείλω απο σιδηρουργείο; Τι να κάμω;
Spoiler
Αν ξέρεις κανά σιδηρουργείο/μηχανουργείο ή έχεις κάποιο πρόχειρο για επίσκεψη ρώτα για τα ρετάλια που μένουν και τα χρησιμοποιούνται όταν και άμα τύχει.
Να πάρεις από κει σιδηροσωλήνες (με γωνίες κτλ) καινούργιους δεν νομίζω να σε συμφέρει.
Αλλιώς κοίτα για κανένα προμηθευτή χοντρικής (πχ ΣΕΥΔΑΠ) από όπου παίρνουν στοκ υδραυλικοί και λοιπά συναφή επαγγέλματα.
Τέλος υπάρχουν και οι μάντρες υλικών, αλλά εκεί δεν ξέρω τι παίζει.
Μπορείς ακόμα να κάνεις ένα google αυτό "εμπορία παραγωγή σιδηροσωλήνων" και να αρχίσεις τα τηλέφωνα.
I don't do drugs. I am drugs.