Η μαλακία με το netflix είναι ότι βλέπεις όλη τη σεζον σε 3 μέρες και μετά πρέπει να περιμένεις άλλους 9μήνες...
Η μαλακία με το netflix είναι ότι βλέπεις όλη τη σεζον σε 3 μέρες και μετά πρέπει να περιμένεις άλλους 9μήνες...
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
μπα, έχω δει το πρώτο 20λεπτο...θα περιμένω κανα 2 χρόνια ακόμα να ωρίμασει (μπας και ξεκινήσουν και να την χρεώνουν κιόλας)
1) e4, c5
2) Νf3
Βαλε ενα ωραιοτατο addin που λεγεται hola στο chrome και κανε ενα ταξιδακι στην αμερικη απο τον καναπε σου![]()
Shall I say I was wrong, if I'm right?
με το chrome συνεβει το εξης: το netflix τρεχει στο πισι μονο σε chrome, οποτε εβαλα chrome στο linux μου (φυσικα ερρορ κλπ, οταν πηγα να ανοιξω νετφλιξ), αλλα το επομενο πρωι που ανοιξα το πισι το chrome δε φαινοταν εγκατεστημενο. Υποθετω οτι το chromium δεν αναγνωριζεται ως το ριαλ θινγκ, οποτε πρεπει να βρω πρωτα λυση σε αυτο
Vielen Dank für alles was mal war
Τελειώσαμε την 3η σεζόν προχθές και δεν ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω, ως προς το εξαιρετική. Σίγουρα πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά ένιωσα πως είχε πολλά άκυρα περιστατικά μαζεμένα, με αποκορύφωμα μάλιστα το τελείωμα, το οποίο δεν είναι ότι δεν το περίμενε κανείς, αλλά το ότι θεωρώ πως δεν υπήρξε η απαιτούμενη κλιμάκωση για να φτάσει εκεί.
Νιώθω ότι έπεσε σε διάφορα χαζά κλισέ, κυρίως με τον Πέτροφ και γενικότερα τις αμερικανορωσσικές σχέσεις. Πάντως, οπωσδήποτε ήταν μια ακόμη καλή σεζόν, με
το επίπεδο της σκηνοθεσίας να είναι εκπληκτικά καλό (το 12ο το σκηνοθέτησε η Robin Wright) και την πολιτική ατμόσφαιρα το ίδιο έντονη με τους δύο προηγούμενους κύκλους.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Το ξεκίνησα προχθες και η πρώτη σεζόν έφυγε για πλάκα... Αρκετά εθιστική σειρά, σε τραβάει στον δικό της χωροχρόνο και δε βγαίνεις εύκολα αν δε τα δεις όλα. Θα επιστρέψω πάλι όταν τα δω όλα![]()
το γαμησαν στο τελος αλλα... πιο αληθινη η φαση πεθαινεις .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Kalyterh apo thn prohgoumenh season pantws.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear