Quote Originally Posted by comma.divine View Post
Hello again! Γενικά η περιοχή στην αρχή του Σεντραλ Παρκ είναι κομπλέ; Βρήκα ένα Οτέλ εκεί (κοντά στο Museum of Modern Art). [Φιξξερ σου έστειλα ένα ΠΜ, δεν ξέρω αν το χεις δει/λάβει)
Ελα ναι σορρυ, ημουν λιγο μπιζι χθες και προχθες, και σημερα απλα ξεχαστηκα, γιατι βλακας. Αυτη η τιμη που βρηκες ειναι παρα πολυ καλη νομιζω για εκεινη την περιοχη!!! Εγω βασικα σου ειχα προτεινει για Long Island City, που ειναι στο Queens, αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να βρεις τελικα κατι καλυτερο εκει που σου προτεινα εγω, αλλα ακομα κι αν εβρισκες, αξιζει να δωσεις τα χρηματα που λες για να εισαι μεσα στη μεση του κεντρου. Απο εκει που θα εισαι θα ειναι ευκολα προσβασιμες ολες οι κεντρικες περιοχες, και γενικα θα βολεψει παρα πολυ, οποτε εγω προτεινω να κλεισεις εκει. Δεν κανω ερευνα καν για αλλα ξενοδοχεια που ηθελα, μηπως και σου στειλω κατι. Προφανως μην περιμενεις χλιδατα δωματια και εξυπηρετηση σα να εισαι η Μαντονα, αλλα και ποση ωρα θα περασεις στο ξενοδοχειο? Ουσιαστικα για υπνο θα γυρνας μονο.

ΥΓ. Ελπιζω να μην απαντησα πολυ αργα! Λογικα τωρα θα εισαι σε κανα αεροδρομιο ή θα ετοιμαζεσαι :/