Πληροφοριακά μέσα στο σουκου θα κάνουμε κάτι μεταφορές, λογικα δεν θα μείνει το σάιτ κάτω πάνω από 2-3 ώρες, αλλά δεν τον κόβω κιόλας![]()
Πληροφοριακά μέσα στο σουκου θα κάνουμε κάτι μεταφορές, λογικα δεν θα μείνει το σάιτ κάτω πάνω από 2-3 ώρες, αλλά δεν τον κόβω κιόλας![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
o coloubras den mporei na mpei, psaxteite ligo ekei sthn diey8ynsh
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
προέκυψε θέμα σοβαρούλη με την εταιρία , και πάμε πάλι σε αλλαγή
Ψάχνω για το καλύτερο χωρίς να πουλήσω το νεφρό μου. Στέι ιν τατς
Η φάση να βάλει ο καθένας μας μερικά ευρώ δε παίζει; Δε γνωρίζω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν αλλά αν κάποιος πληρώνει μόνος του το κόστος είναι μαλακία νομίζω.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ε παίζει φαντάζομαι. Αλλά δεν είναι σκοπός του σάιτ αυτό
Μια καλή ιδέα που είχε ένα φίλος ήταν να γίνει κάποιο πάρτυ με "κουτί" αλλά τι να πω... τώρα έχω περιθώριο πολύ μικρό , μια εβδομάδα για να κάνω αλλαγές.
Ωστόσο δεν είναι μια δική μου απόφαση αυτό, αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε.
Λέω και το πρόβλημα για να ξέρετε. Η βάση είναι 4GB (με προοπτικές για παραπάνω) και υποστηρίζουν μέχρι 1GB για θέματα περφορμανς
Kalh idea to party, alla 8a parei xrono logika kai dystyxws einai dyskolo gia merikous na voi8isoume me afto ton tropo. Den exw idea gia ti posa milame, alla 8a mporouse na yparxei ena poso-stoxos eidika gia ektakta eksoda opws afto, wste na voi8isei o ka8enas opws kai oso mporei.
the game is the game
τσέκαρε και το vultr.
ωραίο το digitalocean, αλλά διάβασα πολύ καλά λόγια για το vultr και αρκετά πιο φτηνό.
Μαξ Τετάρτη πρέπει να έχω πάρει την απόφαση![]()
έχει γίνει η μόντα με vultr , τα έχω όλα έτοιμα, οπότε αν δεν έχω κάποιο έκτακτο, από 08:00 περίπου μέχρι 09:00-09:30 το φορουμ μας θα είναι κάτω αύριο Παρασκευή 6-3-2015
ο χρόνος θα είναι μέχρι να ενημερωθούν οι dns
Περιμένω εντυπώσεις![]()
Μια χαρά φαίνεται! Αλλά να πεις κόστος και να αρχίσουν να οργανώνονται τα πάρτυ.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Σαμπρέλ, εννοείται πως θέλουμε ενημέρωση για το κόστος. Όσο περνάει η ώρα πάντως, επιστρέφει στις προπροηγούμενες γνωστές ταχύτητες...Θα γίνει testing το Σ/Κ
![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar