κατωριμε
Spoiler
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 74-81
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81-89
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 90-93
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93-96
ΣΗΜΙΤΗΣ 96-04
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 04-09
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09
Ναι, όταν λέω "εμπλοκή σε πολεμικό επεισόδιο" δεν αποκλείω οτι ορισμένοι βλάκες θα το στηρίξουν. Περίεργη μούγκα πάντως στα ΜΜΕ για την ελληνική συμμετοχή, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί κύκλοι μιλάνε για "αλλαγή δόγματος" και "ενεργό υποστήριξη των ελληνικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή".
Αυτό το θρεντ έγινε το 2010.![]()
Να γινει νεο πολλ με κυβερνηση Σαμαρα στις επιλογες!
Και ΣΥΡΙΖΑ!
After the Triumph of Your Birth.
Α ναι για τον φρηκ μπρο και τους ανταρσυες!
εγω ειμαι Λαπαβιτσικος .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Βασικά η κυβέρνηση Σαμαρα ίσως είναι χειρότερη από την ημέρα ίδρυσης του Ελληνικού κράτους και αυτό χωρίς ίχνος υπερβολής.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Delete γιατί βλέπω και διευκρινίσεις κλπ σόρρυ και για τη μούτζα έφυγε γρήγορα λολ.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Απλά έχω ένα κόλλημα μωρέ με την χρόνια οικονομική δυσπραγία, αν μπορεί να το πιάσει το θέμα αυτή η αριστερά με ανθρώπινο και δίκαιο τρόπο πολύ πιο όμορφα. Ανεξάρτητα με εε ευρώ κλπ.
Last edited by asimoulis; 24-02-2015 at 19:24.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Kai pos auto to kollima diladi se ekane na moutzoseis Samprela gia tin kyvernisi Samara?
Theoreis oti i kyvernisi Samara ekane kati parapano oikonomika apo mia terastia trypa sto nero sta xronia poy upegrafe ta mnimomia to ena meta to allo kai pou efarmoze "austerity" gia na gemisoun siga siga ta tameia tis Elladas? Re man, milame gia kyvernisi pou skeftike oti o kaluteros tropos na kanei oikonomia i Ellada einai na paroume AKOMA perissotera (suntakseis, misthoi, foroi, kopsimo epidomaton, ta panta ola) apo tous ftoxous kai tous middloclassaious (ekselinismeno giati ETE eisai) kai na dosei ena xastoukaki sto magoulo ton eftrafon kai euporon eukatastaton purikauston eflogon eudaimonismenon upperklassaion. Kapoios eipe metaksy sovarou ki asteiou tis proalles oti paizei ola ayta ta xronia na min diavazan kan ti tous edinan apo tin Europi na upograpsoun oi diaforoi upourgoi, kai arxizo na pistevo oti mporei kai na egine ontos etsi
Dynato pink se Samprela
Last edited by FIXXXER; 24-02-2015 at 20:55.