Na to sizitisoume re paidia. Ego exo anteksei mexri to trito vivlio, to opoio me kourase AFANTASTA. Opoion ksero pou exei diabasei ta vivlia, masaei ta logia tou apo ligo eos poly gia to 4o kai to 5o vivlio. Oi pio kaloproairetoi lene oti ginetai xamos kai ok apla kourazei ligo se kati simeia kai ama tous rotiseis pos sugkrinontai me ta prota vivlia sou lene "e ok... alli fasi ta teleutaia!!" eno oi pio kakoproairetoi vgazoun ta duo teleutaia vivlia enan axtarma apo malakies pou den iksere kan pos na sundesei o MArtin kai egrafe oti tou katevaine. Ego eimai genika kaloproairetos opote tha pistepso tous protous, alla akoma ki etsi einai ligo emfanes pos ta prota 3 vivlia (kai eidika ta 2 prota leo ego gia mena toulaxiston) einai ta kalytera.
Apo tin alli, i tetarti sezon tis seiras sunolika itan kaluteri aneta, ki as eixame pio "megala" epeisodia stis protes 2 sezon.
Ναι αλλά αναφέρεσαι σε 2 διαφορετικές ιστορίες.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
^ Ok megali isopedosi. Alla akoma ki an isxye, apo kei kai pera einai entelos ypokeimeniko poia istoria einai i "kaluteri".
Τα βιβλία ίσως διαβάζονταν πιο εύκολα αν ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.
Ξεκίνησα να τα διαβάζω όταν έπαιζε ήδη η 2η σεζόν. Προσπαθώ απεγνωσμένα να ξεπεράσω τη σειρά, για να δω τι γίνεται παρακάτω, αλλά πραγματικά δεν την παλεύω. Είμαι στο 3ο βιβλίο και με το ζόρι διαβάζω ένα κεφάλαιο την ημέρα. Είναι ΠΟΛΥ κουραστικός ο τρόπος γραφής του.
Life begins at 45°.
Διάβασε και τους 2 τόμους του 5ου και τα ξαναλέμε τότε.
Το 4ο ήταν το πιο κουραστικό όντως, αλλά για συγκεκριμένους λόγους.
Αλλά εδώ λέμε για την σειρά όμως ε.
edit: Πάντως είναι πως θα κάτσει στον καθένα. Ξεκινησα τον Ιούλιο τα βιβλία, έχοντας δεί την σειρά ήδη, επειδή ήθελα να δω πως συνεχίζει και τελείωσα πριν ένα μήνα.Αν εξαιρέσεις μια κοιλιά στο 4ο, τα βιβλία ήταν πολύ καλά και ειδικά το 5ο (και οι 2 τόμοι) οι οποίοι γαμούν.
Last edited by animae; 03-02-2015 at 23:21.
Kill the wise one!
Exontas diabasei kai ta 5 exw na pw oti to problhma pi8anws einai expectation managment. Profanws alla perimenate na diabasete. Emena proswpika de me kourase deuterolepto, isa isa ginete olo kai pio endiaferon oso paei. Adynatw pragmatika na katalabw giati lene kapoioi oti sta 2 teleutaia biblia to exase o Martin. Isa isa pou gia mena kanei epiko build up kai den mporw na perimenw na bgalei to epomeno.
Einai gnwsth h apopsh mou gia th seira, oi prwtes seasons poly dynates alla einai se f8inousa poreia, me thn teleutaia season na mhn polypaleuete dystyxws.
Ta apo panw einai ola proswpikh apopsh, deal with it.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταρχήν , υπάρχει θρεντ για τα βιβλία. κατα δεύτερον, εξαρτάται πότε τα διάβασες, πριν το χαιπ ή μετά. Εξαρτάται τι γουστάρεις να διαβάζεις. Εντάξει δεν κόβω και τις φλέβες μου για την συγγραφική ικανότητα του Μαρτιν. Σεναριογράφος είναι κάτι τέτοιο ξερω γω. Καλή ιστορία έφτιαξε κλπ. Τώρα όσον αφορά στα σπόιλερ, εντάξει απλά δεν θα μπαίνουμε δώ μέσα!![]()
1) e4, c5
2) Νf3
κάπου εδώ να πεταχτώ να πω πως διάβαζα/άκουγα σχόλια τόσο καιρό για το 4ο βιβλίο και όταν το είχα πιάσει ήμουν σε φάση "meh" αλλά καλά σας γάμησαν οι ανατροπές.
έχω αφήσει το τελευταίο κεφάλαιο του 5ου κάνα χρόνο περιμένοντας να βγει το επόμενο για να το τελειώσω (καΐλες μπορεί να πάει).
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Χαχ, ολοι σε φαση δεν θα μιλησω για τα βιβλια αλλα ας πω και 2 κουβεντες.
Ειδε φως και ο ονιμποτσο και τρυπωσε.
Οσον αφορα το τρειλερ, δε λεει και πολλα πραγματα αν και θα εχει ψωμακι μεχρι τον Απριλη γιατι θα εχουμε δει περισσοτερα.
Τωρα για το αν ψιλοφθινει η οχι, εγω παρατηρω μια μικρη πτωση, νομιζω οτι κουραζει λιγο περισσοτερο απο οσο πρεπει και οι ανατροπες και οι συγκινησεις δεν εχουν την ιδια δυναμικη με αυτες των προηγουμενων σεζον. Βεβαια υπαρχουν πολυ δυνατες σκηνες και ερμηνειες αλλα δεν εχει κανει establish ενα ας πουμε επιπεδο του 8 πχ. Να λες οτι καθε επεισοδιο εχει μια σταθερη βαθμολογια και απο εκει και πανω.
υγ. Ονιμποτσε σε παρακαλω σταματα να πετας με αυτον τον τροπο που το κανεις διαφορα μικρα σποιλερακια και μην κανεις το χαζο και απαντησεις μα-μου-σου-του.
Μια χαρα σε καταλαβαινει οποιος σε διαβαζει, ειναι προφανες.
ποια μικρη πτωση lol
απο S2 και μετα ολη η μαγεια εχει χαθει και η σειρα εχει παρει την κατρακυλα για χιλιους δυο λογους. (και διαβασα τα βιβλια στην αρχη της S4 οποτε δεν ειμαι αλλος ενας προκατειλημμενος book reader που γκρινιαζει χωρις λογο, ειναι απλα κλασης ανωτερα οπως και να το κανουμε)
μια εκτίμηση για τη συζήτηση αν η σειρά έχει πέσει από την τρίτη περίοδο κ μετα: εγω πιστευω οτι αν καποιος δεν ξερει καν την ιστορια κ τον βαλεις κ δει κατευθειαν την 3η η 4η σεζον θα πει οτι ειναι γαματη. Γενικα θελω να εξηγησω οτι μετα την πρωτη σεζον κ δευτερη το ματι του φαν της σειρας εχει εξικοιωθει με το concept των ανατροπων του Μαρτιν κ ειναι πιο προετοιμασμενος για καποιες εξελιξεις στην ιστορια.....κ να ζηταει κατι διαφορετικο επιπλεον....... my opinion) κ δεν εχω διαβασει τα βιβλια το βλεπω απο τηλεοπτικη σκοπια)
Για μενα η καθε σεζον ειναι εξισου καλη για διαφορετικο λογο η καθεμια. ..Ενα ειναι κοινα αποδεκτο......οι ερμηνειες των καλα επιλεγμενων ηθοποιων κ η σκηνοθεσια.
Last edited by Urlic; 04-02-2015 at 17:32.
[IMG][/IMG]