Όλα είναι θέμα αισθητικής, αγαπητέ. Εάν εσένα σου αρέσει όπως παντρεύεται το σαξόφωνο με το «όλα στο κόκκινο» black metal των dhg, πάω πάσο. Εμένα δεν μου άρεσε πάντως.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Για ποιο λογο μετοχη φουσκα το Fas Ite; Και ποιο marketing βασικα; Τι εκαναν οι DSO που δεν το εκαναν πρωτυτερα;
Δεκτό! Η ερώτηση έγινε λόγω απορίας, αν πρόκειται περί ήχου (για το σαξόφωνο σαν όργανο στο blackmetal) η λοιδωρία ή για το ότι δε σ' άρεσε το θέμα. Γιατί για αν ήταν το πρώτο κι άλλοι το 'χουν κάνει
(παράδειγμα δίνεις ο ίδιος) και οι ίδιοι οι DHG έχουν πειραματιστεί με πιάνα, βιολιά κλπ.
Ούτε κι εμένα μου κόλλησε το σαξόφωνο (θα προτιμούσα άλλο όργανο, ίσως βιολί όπως έχουν κάνει στο παρελθόν), το κομμάτι δε μου φάνηκε κακό ή αδιάφορο πάντως, απλά δεν είναι ρηξικέλευθο όπως
ήταν οι Dødheimsgard στο Satanic Art ή στο 666 International, είναι κομμάτι που «θα μπορούσε να περιμένει κανείς» απ' τους DHG. Απ' την άλλη, ούτε το Kronet Til Konge ήταν τέτοιο, ξεχώρισε γιατί είχε
ριφφάρες και κομματάρες όπως μπορεί (μακάρι) να έχει κι αυτό.
Συμφωνώ για το Fas Ite, ποτέ δεν το χώνεψα.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
Μωρε σε κανεναν δε χρειαζεται να αρεσει τιποτα. Θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι marketing εγινε με τους DSO.
Η Ισλανδική σκηνή κατάφερε να έχει δικό της ήχο και αισθητική. Σε αναμμένα κάρβουνα για το παρακάτω EP.
Eloi Eloi Lama Sabachthani
Marketing: όταν και κάποιοι άλλοι ακούσουν ένα group ΜΑΣ. Διότι εμείς είμαστε πολύ γαμάτοι για να ακούμε ότι και οι άλλοι!
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Εγώ πάντως δε μίλησα για marketing (ούτε για μασονία του stoner που πιθανότατα κρύβεται από πίσω), απλά το συγκεκριμένο δίσκο, παρά τις πολλές ακροάσεις, δεν τον «κατάλαβα» ποτέ.
Σχετικά με το κομμάτι DHG «The sample is taken from the 15 minute song "Aphelion Void"» οπότε ουσιαστικά δεν έχουμε ακούσει καν ολόκληρο κομμάτι (και προφανώς το teaser μπήκε ακριβώς
λόγω σαξοφώνου).
Σε άλλα νέα, ποιός έχει ΑΚΡΕΣ με distros κλπ και θα είχε την όρεξη να με βοηθήσει με κάτι που ψάχνω; (Ευχαριστώ!)
Last edited by Skalani Caveman; 31-01-2015 at 10:47.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
Πες τι ψαχνεις να το παρουμε πρωτοι... οχι ενταξει, σοβαρα.
Edit, μιας και λεμε για Ισλανδια παντως, αξιζει να θυμηθουμε δυο παλιοτερα πραγματακια, αυτο ειναι πολυ αγαπημενη κυκλοφορια και βρισκεται στη ξεφτιλα
Και ενα που το γουσταρω, ειναι τριτης εθνικης δισκος, αλλα εμενα μ αρεσει. Και τα δυο ειναι cd του τετραευρου φαση
Last edited by Taksitzhs; 31-01-2015 at 15:43.
Το τέλος του κόσμου. Καλύτερο line up ever στο Nidrosian φέτος.
DARK SONORITY feat. KAOSRITUAL songs.
MARE feat. occult ambient artist LAMIA VOX
ONE TAIL ONE HEAD
SVARTIDAUDI
PSEUDOGOD
MISTHYRMING
LVCIFYRE
BOLZER
CULT OF FIRE
DROWNED
AOSOTH
ARCHGOAT
NEGATIVE PLANE (ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ)
NIGHTBRINGER
ANTAEUS
THE RUINS OF BEVERAST
PERTURBATOR
MGLA
CLANDESTINE BLAZE (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ)
SINMARA
........................
https://www.facebook.com/events/9966...y_type=regular
Eloi Eloi Lama Sabachthani
+ Nyogthaeblisz.. οι οποιοι οσο γαμανε μουσικα, αλλο τοσο αστειοι μου φαινονται. Δεν ξερω γαμωτο που εχω εκεινη τη φωτογραφια που τους δειχνει ετσι ντυμενους να περπατανε σε δασος ή κατι τετοιο. Ειναι απο τα πιο αστεια πραγματα που εχω δει.
Οπως φανταζεστε ψηφιζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ δαγκωτο. Θα χει στο λαιβ και πολλους φιλους τους ψηφοφορους φανταζομαι.
![]()
Νέο κομμάτι και πληροφορίες για το συγκρότημα και την κυκλοφορία. Η μπάντα λοιπόν αποτελείται από:
Necroabyssious - vocals (Varathron)
Astrous - guitars (Aenaon)
Achilleas C. - guitars & bass (Varathron / Aenaon)
Haris - synths (Hail Spirit Noir / Transcending Bizarre)
Foivos - drums (Agnes Vein)
Ο δίσκος βγαίνει τον Μάρτιο και ακούει στο όνομα Sacrilegious Testament.
Το πρώτο κομμάτι εμένα μου είχε αρέσει, το δεύτερο ούτε κρύο ούτε ζέστη.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare