Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by Aleister View Post
ικονοκλαστ η εχεις χαζεψει η γραφει καποιος αλλος απο το account σου
Ωραίος παρατηρείς διαφορές, το χουμε! Τώρα που είσαι ζεστός, πάρε το απο την αρχή: Σκέψου τη διαφορά μεταξύ κανονικού ποστινγκ και τρολλινγκ. Μετά σκέψου τη διαφορά μεταξύ Ουκρανίας και Ελλάδας. Και ξαναπροσπάθησε στο προηγούμενο ποστ σου.

Tip:

Spoiler

Ουκρανία:
Spoiler

Ελλάδα:
Spoiler

Επειδή δε νομίζω να ξέμεινες από επιχειρήματα και επιχειρείς να "εντυπωσιάσεις" με τέτοιου είδους ποστς, συνιστώ
Spoiler

Επίσης, πάντα θα υπάρχει κάπου, κάποτε που ηταν/είναι/θα είναι όντως χειρότερα (ένα χειρότερα που χωρά πολλές ερμηνείες εδώ που τα λέμε), από αυτό που βιώνουμε στην ελλάδα βίαια τα τελευταία χρόνια. Συνεπώς δε ξέρω εάν οι συγκρίσεις είναι σκόπιμες να γίνονται ή όχι, όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε το ζήτημα στο πόσο σκατά -αν όχι εμείς- κάποιοι δίπλα μας την παιρνάνε. Γιατί οκ, μπορεί να γίνεται και γραφικό να διαβάζεις και να ξαναδιαβάζεις, να ακους και να ξανακούς, να βλέπεις και να ξαναβλέπεις για ανεργίες, για απολύσεις, μειώσεις μισθών κλπ, αλλά υπάρχουν και κάποιες προεκτάσεις που λέγονται αυτοκτονίες, διαλυμένες οικογένειες, να μην έχει ο άλλος όντως κάπου να γυρίσει το βράδυ και να την πέφτει σε παγκάκι. Και δε νομίζω οι στιγμές αυτές να έχουν ΤΗΝ διαφορά από τις στιγμές, που απαθανατίζονται στις φώτο που ποστάρεις. Σίγουρα, ο πόλεμος με γκάνια και μπαζούκες είναι κάτι που δεν έχω/ουμε ζήσει, και φυσικά πρόκειται για κάτι που δε θα ταν και ό,τι καλύτερο να ζήσουμε, αλλά αν φτάνουμε σε σημείο να μιλαμε ότι εκεί είναι χειρότερα από εδώ, έχουμε ήδη κάνει ένα βήμα προς αυτούς που υπερασπίζονται ό,τι έχει συμβεί στην ελλάδα (τουλάχιστον) τα τελευταία χρόνια.