Hmoun enas apo tous tupous pou mphkan sto telos, den htan asteio.
Hmoun enas apo tous tupous pou mphkan sto telos, den htan asteio.
Σημερα ειδα ενα φανταστικο.
Ο πατερας μου λεει δουλευε στο norman atlantic μαζι με τον gaahl απο τους gorgoroth και κατι επαιξε με κατι κληρονομιες τωρα που βουλιαξε, οποτε ο τυπος ζηταγε μερτικο απο τη κληρονομια που θα περναμε κι η μανα μου που ηταν η κεντρικη αποδοχος δε του εδινε.
Τελικα μια μερα περναγαμε με το αμαξι στο δασος πεταχτηκε, βαμμενος με καρφια και ολα τα κολπα, μπροστα μας κι η μανα μου τον πατησε, αλλα το εκανε να φανει σαν ατυχημα.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
oti anoiksa na mou poune ta kalanta kai vgikane dyo mantraxaloi 25-26 xronwn me mousia kai ksekinisan na ta lene xwris na tous fainetai tpt parakseno
awkward:/
Είδα ότι ήμουν σε εκδρομή όλη την Ελλάδα με τζιπ, παρέα με γυναίκα που στην πραγματικότητα λέμε ένα γεία αλλά πάντα υποννοούσαμε και κάτι παραπάνω. Φτάνουμε σε καθολική εκκλησία φάση "November Rain" τελείως, όπου θα έκανε εμφάνιση η Angelina Jolie και αποφασίζουμε να κάνουμε πλάκα, φοράμε περούκες Twisted Sister και η Τζολί βρίσκεται πλέον σε ράντζο ξάπλα, την απομακρύνουν και μας κουνάει το δάχτυλο απειλητικά: Με κάνατε τσιμπούκι, θα μου το πληρώσετε.
Τέτοια σκηνικά παίζουν όταν ονειρεύομαι οπότε αφιερώνω με αγάπη στο θρεντ το:
Deafening, painstaking, BB King
ειχα παει ιαπωνια εμενα σε μια γαματη περιοχη με θαλασσα , πηγα στο μπαρ ηταν ολοι ΕΛληνες και μια γιαπωνεζα μιλαγε ελληνικα και μετα εφαγα φρικη , πως σκατα θα γυρισω Ελλαδα αφου φοβαμαι τα αεροπλανα ; μετα ξυπνησα και πηγα για κατουρημα .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Γαμημένα όνειρα σαν ταινία με περίεργα twists. Μόλις ξύπνησα και το γράφω να μην φύγει από την short memory του μυστήριου κεφαλιού μου.
Ήμασταν λέει σε έναν δρόμο με κάτι παιδιά πιο πάνω από το σπίτι μου, καθόμασταν μέσα στη μέση του δρόμου και συζητούσαμε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, ακούγεται θόρυβος έντονος από τον ουρανό, κοιτάμε ψηλά και βλέπουμε ένα αεροπλάνο να ακολουθείται από καμια δεκαριά ακόμη σε ταχυτητες σφαίρας. Τι γίνεται λέω, αναχαιτίζουν κανένα τούρκικο που έφτασε ως εδώ. Στη συνέχεια ο αριθμος των αεροπλάνων αυξάνεται κατά δεκάδες, και είναι σαν να κυνηγούν αυτό το πρώτο ένα σμήνος σφήκες, πετάνε στον ουρανό με περίεργους ελιγμούς και πάντα με σχηματισμό πυραμιδοειδή. Τελικά ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για μία επίδειξη αεροπορικής δύναμης που έκανε ο Πάνος Καμμένος ώστε να δείξει την υπεροχή της ελληνικής αεροπορίας. Τα αεροπλάνα έγιναν μερικές εκατοντάδες, με μικρά φωτάκια και κινούμενα σε όλο τον ουρανό με διάφορους σχηματισμούς (βόρεια κορέα γίναμε) και απίστευτες ταχύτητες. Εγώ εκεί αφηνίασα και άρχισα να λέω τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά, μπορεί πανεύκολα κάποιος να χάσει τον έλεγχο και να έχουμε εκατοντάδες νεκρούς ξαφνικά από ντόμινο συγκρούσεις στον αέρα. Στην συνέχεια, κάτι αεροπλανάκια μικρά που ήταν τόσο μινιατούρες σαν να αποτελούνταν μόνο από cockpit (σε μέγεθος περίπου λίγο μεταλύτερα από αυτοκίνητο F1) άρχισαν να πετούν χαμηλά πάνω από πολυκατοικίες εννοείται σε σχηματισμούς, τις γνωστές γρήγορες ταχύτητες και ακολουθούμενα από άλλα. Σε κάποια φάση κι ενώ εγώ είμαι φρικαρισμένος και οι άλλοι το βρίσκουν διασκεδαστικό, άρχισαν να πηγαίνουν πάνω κάτω (σαν σε κίνηση σλάλομ) στον χώρο ανάμεσα από τον δρόμο που καθόμαστε και τις πολυκατοικίες. Τους κάνω νόημα να μπούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε μέσα γιατί αν γίνει κάτι απλά είμαι νεκροί και ξεκινάμε μια προσπάθεια να περάσουμε μέσα σε μια πολυκατοικία χωρίς να χτυπηθούμε από τ'αεροπλανάκια που κάνουν την επίδειξη. Είμαι ο τελευταίος που πάει να μπει και βλέπω μπροστά στα μάτια μου τον προηγούμενο να τον χτυπάει αεροπλανάκι, το οποίο έσπασε στα δύο καθώς χτύπησε στο έδαφος και ο πιλότος του να πετάγεται έξω από αυτό σε μια άκρη. Τρέχω δίπλα του και τον βλέπω με κομμένο το κάτω μισό του σώματος του μέσα στα αίματα. Μου λέει "σε παρακαλώ, μπες μέσα στην πολυκατοικία, στο ισόγειο είναι η κυρία ΜΑΡΙΑ (), χτύπησε της και πες πως είμαι έξω. Πράγματι, στο ισόγειο μόλις έμπαινες, υπήρχε ένα σπιτάκι σαν εκκλησάκι 2x2, χτυπάω την πόρτα και βγαίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα, της λέω γρήγορα ελάτε, ένας πιλότος είναι έξω άσχημα χτυπημένος και σας ζητάει, αυτή έμεινε στήλη άλατος μόλις το άκουσε. Βγήκαμε έξω κι εκεί ο πιλότος έτομος να ξεψυχήσει της λέει: Σε όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να φτάσω ψηλά και δεν τα κατάφερνα, έγινα πιλότος και ούτε αυτό ήταν αρκετό...τώρα θα τα καταφέρω και με ένα πουφ, εξαφανίστηκε το σώμα του και σαν αστέρι πήγε στον ουρανό. Εκεί ξέσπασα σε κλάματα και ξύπνησα.
W T F
Συμβολισμοί χριστού, προσωπικές φιλοδοξίες, ίσως απωθημένο που δεν κατάφερα να γίνω ποτέ πιλότος, discuss, or not.
Last edited by 12 stars circle your brow; 15-02-2015 at 12:09.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Είναι ολοφάνερο πως υποσυνείδητα γλυκοκοιτάς ΚΑΜΜΕΝΟ, νιώθεις ΕΥΧΟΥΧΟΣ, ε, προφανώς ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ, πιστεύεις ότι θα πεθάνεις ένα ΤΙΠΟΤΑ.
Spoiler
Κατά τ' άλλα, στο μόνο όνειρο που θυμάμαι τελευταία, είδα ότι, καθώς κοιμόμουν, κάτι κάθησε πάνω στον ώμο μου. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου προσπάθησα να το διώξω 2-3 φορές με το χέρι μου, αλλά επέστρεφε. Τελικά ξυπνάω, συνειδητοποιώ ότι κάτι κάθεται στον ώμο μου, φοβάμαι να δω τι είναι, μου έρχεται επιφοίτηση, αναφωνώ "DELEUZIAN BAT", με υπερ-γρήγορη κίνησητην πιάνω με το πάπλωμα και αρχίζω να τη ζουπάω. Με το ζούπηγμα βγάζει ένα σφυριχτό ήχο σαν να ξεψυχάει και πάνω που σκέφτομαι ότι "κρίμα η καημένη" και χαλαρώνω το σφύξιμο, η νυχτερίδα ανατινάχθηκε κι έγινε πάμπολλες γαργαντούικες τριχωτές, μάυρες μύγες. Αρχικά κόλλησαν όλες στην μπαλκονόπορτα στην αριστερή μεριά του κρεβατιού, έτσι εγώ πάω προς τη δεξιά, παίρνω κάτι παντούφλες χοντρές σαν τσόκαρα και, για κάποιο λόγο, παρόλο που η μπαλκονόπορτα ήταν κλειστή, την πετάω πάνω τους πιστεύοντας ότι θα τις διώξω. Ήρθαν κατά πάνω μου, τις διώχνω από πάνω μου, ξαναπάνε μπαλκονόπορτα, ξαναπετάω παντούφλα, ξανάρχονται πάνω μου κι έτσι το όνειρο μετατράπηκε σε λούπα και ξύπνησα με αναγούλα!
Spoiler
Βρισκομαι σε πολυτελες ρετιρε για παρτυ με ολους τους φιλους μου στην Ελλαδα (ολους ομως, ειδα ατομα που εχω να δω χρονια) το οποιο εχει θεα ξερω γω ολη την Αθηνα απο τα τζαμια, ωσπου ξαφνικα για καποιο λογο επρεπε να φυγω να παω για 7Χ7. Στην επομενη σκηνη λοιπον ειμαι στα αποδυτηρια και αλλαζω, παω παιζω ενα ημιχρονο με τα αμερικανακια που εχω φιλους εδω περα, και μετα τους λεω οτι θα επιστρεψω στο δευτερο ημιχρονο, γιατι πρεπει να παω καπου.
Στο ημιχρονο κι ενω κερδιζουμε επισκεφτομαι το Jurassic Park (!!!) το οποιο ειναι χυμα, δηλαδη δεινοσαυροι ελευθεροι παντου να αρπαζουν και να τρωνε οτι ανθρωπο βρουν. Με βρισκει ενας κομψογναθος, με πεταει κατω, μου κοβει το ενα χερι απο τη βαση του, αιματα παντου, και μετα ενω ετοιμαζεται να με ξεσκισει ολοκληρο, λιποθυμαω. Στην επομενη σκηνη ξυπναω (μεσα στο ονειρο ακομα) και βλεπω τον Ονιμποτσο να με κουβαλαει στο δρομο, και να με εισαγει στο Γενικο Νοσοκομειο Αεροποριας, το οποιο ομως ολοκληρο σαν συγκροτημα εχει τη μορφη του πανεπιστημιου που διδασκω (irl) ενω δε μου λειπει κανενα χερι, παρολο που επαληθευω οτι οντως μου επιτεθηκαν δεινοσαυροι. Αφου μου πρηζουν τα αρχιδια με γραφειοκρατιες στο ΓΝΑ, με εισαγουν, μου παιρνουν αιμα, ολα καλα μου λενε και βγαινω αθικτος.
Επιστρεφω στο παρτυ φορωντας φορμες, με κοιταζουν ολοι περιεργα, εγω τους λεω τι κοιτατε μωρε επαιζα μπαλα, παω κατω στο υπογειο του κτιριου, το οποιο εχει μετατραπει στα αποδυτηρια του γηπεδου που βρισκομουν στην πρωτη σκηνη, βρισκω ενα τζιν και ενα πουκαμισο που ειχα αφησει εκει κατω, αλλαζω ξανα, παω πανω και πιανω την κουβεντα ομορφα και θαλπωρενια με ολους τους φιλους μου για τοτε που μου ειχαν επιτεθει δεινοσαυροι στο ημιχρονο του 7Χ7 και δε με αφησαν να κανω χατ τρικ.
![]()
ΤΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑ ;
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
...ήμουν λέει φρεσκοπαντρεμένος και έδειχνα σε μία θεία μου την βέρα και τέτοια. Σε φάση "ναι θεία, έκανα το βήμα".
Deafening, painstaking, BB King
ειχα παει Σαντορινη και περιμενα το πλοιο σε ενα βουνο καταπρασινο , και εσκασε απο ενα περιεργο καναλι τυπου παναμα , ειχε λιγο ζορι στο δεσιμο , φαντασμαγορικο θεαμα παντως .