triple double με 12 ταπες ο Whiteside , απιστευτα πραγματα
και μετα πεταει και τηνδηλωση
triple double με 12 ταπες ο Whiteside , απιστευτα πραγματα
και μετα πεταει και τηνδηλωση
3pt Contest 2015:
Stephen Curry, Klay Thompson, Kyle Korver, Wes Matthews and J.J. Redick.
Licenced to Chill.
Θεωρητικα η φαση ειναι ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΧΟΤΑ ΧΟΤΑ ΡΕΝΤΙΚ? Αλλα θα δουμε, πολλες φορες εχουμε πεσει εξω. Εδω παντως στηριζουμε φανατικα:
![]()
Έτσι ρε Derrick αρρώστια! Πάμε μωρή ομάδα!!!!
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Είναι αρκετά πεσμένος... δεν έχει πιστέψει στον εαυτό του ακόμα.
Licenced to Chill.
Επειδη βλεπω καθε ματς των Μπουλς σχεδον, διαφωνω παρα πολυ. Στα τελευταια 7-8 ματς ειναι ο παλιος καλος Ντερεκ Ροουζ, και μπαινει στις φασεις οπως παλια, και με καλα ποσοστα τις περισσοτερες μερες, ενω ανακοινωθηκε πως πλεον δεν εχει κανεναν περιορισμο στα λεπτα που θα παιζει σε καθε αγωνα. Θελω να πιστευω οτι θα συνεχισει ετσι και θα τελειωσει ωραια τη σεζον, οσο ψηλα και να φτασουν οι Μπουλς. Η χθεσινη νικη ηταν μολις η δευτερη ηττα των τρομακτικων Γουοριορς στην εδρα τους φετος, και η πρωτη μετα απο 20 ματς. Δεν ειναι ευκαταφρονητο αυτο, και ο Ροουζ κρατησε την ομαδα στο παιχνιδι σε πολλα σημεια στα οποια πηγαν να ξεφυγουν οι Γουοριορς.
Σε πιο σημαντικα νεα:
![]()
FIXXXER όσο και να θέλουμε να ξαναδούμε τον MVP επιμένω ότι δεν είναι ο ίδιος παίκτης... Μακάρι να διαψευστώ άμεσα.
Επειδή σήμερα ξύπνησα νωρίς είδα το CHI-LAL, έκανε τραγική 4η περίοδο και ακόμα αν αγνοήσω τα τραγικά ποσοστά του 2013-14 (35% FG για ένα παίκτη με 20μυρια τη σεζόν) αυτό που με ενοχλεί είναι το decision making του.
Κατα τα άλλα οι Bulls τα έχουν πάει καλά θα μπορούσαν και καλύτερα.
Gasol τρελή αναζωογόνηση πανάξιο All-Star selection, Butler επίσης, Mirotic θα δώσει πράγματα στην ομάδα και φυσικά η καρδιά και η ψυχή της ομάδας:
![]()
Licenced to Chill.
για Rose βαλε μεσα τι εχει τραβηξει με τους τραυματισμους δεν ειναι ευκολο να γινει κατευθειαν αυτος που ητανε σε μιση σεζον
θελει και χρονο εχει να κανει φουλ σεζον απο το 10-11
επεσε γραμμη και ψηφισαν μαζικα οι Καναδοι
καλος ειναι ο Lowry δεν νομιζω οτι ειναι υπερεκτιμημενος μαλλον το αναποδο επειδη παιζει στον Καναδα δεν πολυασχολουνται και πολυ μαζι του
για Wade Μιαμι παλευει να μπει 8αδα με αρνητικο ρεκορ παιζει ρολο και αυτο καπου , το Τοροντο παει καλα
σε αλλα νεα all star game στην θεση του Kobe πηρε Cousins
«Το παίρνω προσωπικά φυσικά. Είπα πως είμαι νευριασμένος για αυτό και είμαι! Ένιωσα πως δεν με σέβονται. Παίζω το παιχνίδι σωστά, παίζω χωρίς εγωισμούς, παίζω για να κερδίζει η ομάδα μου και όλα αυτά σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι σαν άνθρωπος και σαν αθλητής, ως προς τη συμπεριφορά μου προς τους οπαδούς και προς τα ΜΜΕ είναι αυτό που κάνει έναν All Star.
Για την σεζόν που πραγματοποιώ, η οποία είναι η καλύτερη μου μέχρι τώρα, με την ομάδα μου να είναι 3η στην Δύση απλά το βλέπω σαν έλλειψη σεβασμού. Δεν θα πω ότι έπρεπε να πάρω τη θέση του ενός ή του άλλου. Δεν μισώ κανέναν. Έχω σεβασμό για κάθε παίκτη που μετέχει στο All Star. Απλά πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι στην ομάδα της Δύσης».
Νταμιάν Λίλαρντ μ.ο, 21.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 1.3 κλεψίματα.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
ε, ένα δίκιο το έχει, δε μπορείς να πεις.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Προφανως και εχει δικιο, γιατι κανει αρκετα καλυτερη σεζον απο πολλους που θα ειναι στο all-star game, αλλα δε βαριεσαι. Εδω ψηφισαν τον Kobe LOL
<3 ζεσταμα για dunk contest
Έπρεπε να είναι στο allstar game.
Licenced to Chill.