Ειλικρινά είμαι με τον Φίξερ και, το έχω πει και στο παρελθόν, ακόμα κι αν το φινάλε ήταν μια ΜΕΓΙΣΤΗ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΙΠΑ, θα έβρισκα τη σειρά εξίσου καλή, επειδή για 6 χρόνια έστιβα το μυαλό μου, συζητούσα το παραμικρό για ώρες και περίμενα το επόμενο επεισόδιο τη στιγμή που κυκλοφορούσε. Κι αυτό ΔΕ στο χαλάει κανένα "κακό" φινάλε. Τουλάχιστον όχι εμένα.

Ωστόσο, τονίζω ξανά, ότι ήξεραν πολύ καλά που το πήγαιναν από τον ΠΙΛΟΤΟ κι αυτό φαίνεται σε σκηνές/ατάκες σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Δεν το λέω επειδή το διάβασα κάπου. Το λέω επειδή τα είδα πρόσφατα και πρόσεξα πράγματα που, προφανώς, μου διέφυγαν την πρώτη φορά ή απλά δε μπορούσα να τα συνδέσω επειδή δε γνώριζα. Επίσης είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδύνατο να κρατήσεις μια σειρά σε τέτοια επίπεδα, με όλα τα flashbacks και τα flashforwards και τα flash sideways, αν δεν έχεις ΙΔΕΑ τι συμβαίνει μετά. Και πριν. Και ενδιάμεσα. Δηλαδή θέλει τρομερό σκιλλ να κάνεις κάτι τέτοιο ε.

Τέλος, αναφέρεστε στην 6η σεζόν και στο φινάλε ως "κακά", λες και είναι κάποια παγκόσμια σταθερά. Σας πληροφορώ ότι υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος, που θεωρεί το φινάλε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειαζόταν. Αλλά αυτοί μάλλον είναι χαζοί και δεν ξέρουν.