Μη μου το χαλάς γαμώτο![]()
Ηρθε ο Παρασαητ, να μας μιλησει για σινεμα![]()
![]()
![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Sounds legit.
Life begins at 45°.
πω ρε πούστη μου ...δεν έχω καταφέρει ακόμα να τελειώσω την 1η σεζόν. βαρεμάρα εκτός απ την ψηλή γκομεναρα.
1) e4, c5
2) Νf3
"Εχω ενα φιλο μου που μου ειπε οτι δουλευε καποτε με εναν απο τους συγγραφεις του Λοστ και οπως βλεπαμε μαζι φουτμπολ και ειχαμε πιει και μια μπυρα παραπανω, μου ειπε οτι του ειπαν οτι σκεφτονταν οτι μαλακια τους κατεβαινε και την εβαζαν στα επεισοδια"
![]()
Πριν 2 βδομάδες περίπου ξεκίνησα ξανά από την αρχή. Είμαι στα μέσα της 4ης. Ελάχιστα πράγματα θυμάμαι απ΄όταν την είχα πρωτοδεί, αλλά είναι εμφανές (σε κάποιον που την έχει ήδη ολοκληρώσει), από το πρώτο μόλις επεισόδιο, ότι ελάχιστα (if any) πράγματα είναι τυχαία και ήξεραν πολύ καλά πού το πήγαιναν.
Επίσης ό,τι και να λένε, όσο κι αν δεν άρεσε το φινάλε σε κάποιους, πρόκειται για την πρώτη τεράστια, σε κάθε τομέα, σειρά. Άλλαξε ολόκληρο το genre, πέθαναν οι σειρές όπως τις ξέραμε κι από τότε βλέπουμε παραγωγάρες.
Life begins at 45°.
Ή απλά λόγω του ίντερνετ μάθαμε και κατεβάζαμε τότε σειρές. Τι πάει να πει "η πρώτη τεράστια σε κάθε τομέα σειρά;" Πες μου μερικούς τομείς. Πριν από το πουτσολόστ είχαν βγει Wire, Oz, Sopranos και θα έρθει η καγκουριά τώρα να πάρει πρωτιές. Συμπαθητική σειρά, είπαμε, αλλά βάλτε λίγο φρένο στους χαρακτηρισμούς!
Last edited by 12 stars circle your brow; 15-01-2015 at 18:23. Reason: πουτσολόστ ήθελα να πω, όχι πουστολόστ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ποτέ δεν ήταν απλά "συμπαθητική" σειρά και προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται (δε με πληρώνουν ή κάτι ε). Παραγωγή, σκηνοθεσία, σενάριο, υποκριτική, τα πάντα ήταν εξαιρετικά. Έβλεπα κι άλλες σειρές την ίδια εποχή, αλλά ούτε καν κοντά. Γενικά, πάντως, ό,τι είπε ο ανχόλης στην πρώτη του παράγραφο από πάνω.
Life begins at 45°.
^ ο,τι ειπε ο αποπανω + ηταν η πρωτη σειρα που σε εκανε να νοιωθεις πως εχει κατι το "παραπανω", ενα Α μυστηριο, κατι. καθοσουν να δεις και ενοιωθες πως ησουν στο σινεμα και ντετεκτιβ και ιντιανα τζοουνς ταυτοχρονα. ηξερες οτι οταν εβαζες LOST δεν εβαζες αλλο ενα glorified sitcom με στοιχεια δρασης
ας μη πουμε για το ποσο επηρεασε τα δρωμενα με την πρωτοτυπια του, αφηγηματικες τεχνικες και σκηνοθετικα τρικ που χρησιμοποιηθηκαν για πρωτη φορα στο LOST τα βλεπουμε συνεχως σε ταινιες μεχρι και σημερα
ουτε μενα μ'αρεσε το τελος 12σταρς νταξ, αλλα οχι και να το βγαλεις και στην απεξω eh