φιλε γαμοπαναγη ευχαριστω για την ωραια πασα που μου δινεις.
το σορτκατ που καταφερες ποιο ακριβως ειναι? χωρις να θελω να υποτιμησω τον δασκαλο σου, μην το παρεις ετσι ε, σου εδειξε παραντιντλ, διπλα και ασκησουλες για να ελεγχεις την μπακετα οκ.
τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο ειναι καποιο σορτκατ? μιλαμε για πραγματα που τα μαθαινεις βαρυα στο πρωτο τριμηνο.
εσυ δηλαδη επαιζες με τις ωρες 16α για πολυ καιρο σαν αυτιστικος? μαλλον ο προηγουμενος δασκαλος απο αυτον που σου εδειξε τα παραντιντλ, ηταν για τα μπαζα.
εγω αυτο, δεν το θεωρω σορτκατ. το να παιζεις 16 ωρες τη μερα διπλα μονο, δεν σου κανει τιποτα.
εγω αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει ο δασκαλος σου, να εχει φτιαξει μια υλη να εχει ενα πλανο.
πχ ξεκινας τεταρτα, ογδοα 16α 32α διπλα παραντιντλ πας μετα σε τριηχα κτλ κτλ. ολα εχουν μια λογικη. αλλα μην το βλεπεις σαν μεμονομενες ασκησουλες. χρειαζεται να αποκτησεις ρυθμικη αγωγη γενικοτερα. (γιαυτο και ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μαθεις να διαβαζεις, εκτος και αν θες να παιζεις ροκ ξερω γω απλα).
χρειαζεται να υπαρχει ο στοχος, του θελω να φτασω εκει, αλλα για να φτασω εκει πρεπει να περασω με τη σειρα απο το α το β το γ και το δ.
πως θα μπορεσεις να αποκτησεις τη δικια σου προσωπικοτητα στα τυμπανα αν δεν εισαι σε θεση να ανακαλυψεις τι σου αρεσει? και για να ανακαλυψεις τι σου αρεσει, πρεπει να εισαι σε θεση να σκεφτεις το πως θα ψαχτεις για το τι σου αρεσει. μην το χοντρυνω αλλα πχ πως θα σκεφτεις κανα γαματο μπρεικ ξερω γω, αν δεν μπορεις να σκεφτεις 7000 τροπους για το τι αξιες χωρανε σε 1 τεταρτο ξερω γω και πως μπορεις να τις αναλυσεις...
γενικοτερα αν θελεις να γινεις καλος ντραμερ πρεπει να καταλαβεις και το ρολο του ντραμερ. (μεγαλη κουβεντα παω να ανοιξω). για να καταλαβεις το ρολο του ντραμερ (καλα, θελει και πειρα και παιξιματα με μουσικους και και και) πρεπει να μπορεις να καταλαβεις και το τι κανουν οι αλλοι μουσικοι στην μπαντα. το οποιο κατ αρχην απαιτει λεβελ απο εσενα. υλη. που με τον καιρο και απολυτα προγραμματισμενα πρεπει να παρεις απο το δασκαλο σου
ολα αυτα τα παραπανω, ειναι αν θες να γινεις οχι απλως ο ντραμερ που θα παιζει το σμελς λαικ τιν σπιριτ καρμπον οπως ο γκρολ, αλλα να γινεις ενα ολοκληρωμενος και καλος μουσικος, με προσωπικοτητα.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ, αν θελετε να παιξετε συγκεκριμενα πραγματα, εξειδικευμενα, που δεν χρειαζονται πολλα πολλα. aka παιζω 32α στα 700 bpm και μπλαστιδια μεχρι να ματωσω και τα μπρεικ μου ολα θαναι τομ τομ κασα κασα και ζμπουτσαμ. εκει μαζι σου βρες εναν να σου δειξει αυτα που χρειαζεσαι και τελος
εν καταλειδι, δεν υπαρχουν σορτκατ μονο σκληρη δουλεια και αγαπη. και αμετρητες σφαλιαρες ποου θα τρως καθημερινα, ή οποτε νομιζεις οτι κατι κανεις. η μουσικη ειναι 100 σφαλιαρες, ενα χαμογελο. αλλα πουτσα μας.
υγ1. που θα παει θα μαθω να παιζω και εγω
υγ2. αντε μην παω και φτιαξω και σαιτ για μαθηματα ντραμς χεχε
υγ3. μακαρι να χα απειρα λεφτα, να μην χρειαζεται να δουλευω και ναμαι ολη μερα πανω στο σετ.
υγ4. μην με περασεις για ξερολα ε, μαθητακος ειμαι και εγω
αυτα. λετ δε φλειμς και μουτζες μπιγκιν
εντιτ
υπομονη και επιμονη για καμια δεκαετια φιλος