Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 303

Thread: THE COMICS OFF-TOPIC THREAD (τι διαβάζετε αυτόν τον καιρό, προτάσεις, νέα κλπ)

Mazikeen Krux's Avatar

από την λίστα των #1 comics της Image που παρέθεσε ο κόμμισαρ έχω διαβάσει φυσικά το Saga και το Lazarus το οποίο είναι επίσης έπος αλλά πολύ μικρό. ας ελπίσουμε το vol.2 να είναι λίγο μεγαλύτερο. από Image σκοπεύω σίγουρα να αγοράσω τα Deadly class, Fatale, The Manhattan projects, Black science, Velvet, Manifest destiny, Sex criminals (το περιμένω σαν τρελός!!!), Umbral.

ένα ακόμα κόμικ της Image που ξεκίνησε πρόσφατα και αυτό είναι το East of west, το οποίο αν και δεν άγγιξε επίπεδα Saga και Lazarus στο 1ο τεύχος, παρ' όλα αυτά είναι άκρως ενδιαφέρον και διαφορετικό ανάγνωσμα. το θέμα του έχει ως εξής. σε μια δυστοπική Αμερική φτάνουν οι 4 καβαλάρηδες της αποκάλυψης. και η φάση εκτυλίσσεται κάπως έτσι...

πάρτε και cover από το #1

I'll bury you in your god's fucked garden

perfect beast commissar's Avatar

Alan Moore's Unfinished Masterpiece

Big Numbers

http://2d-domain.blogspot.gr/2014/08...sterpiece.html

Επίσης,
    Today 09:48 <tsimpouklano> μπαίνεις να δεις κανά φρεσκοποσταρισμένο κώλο και οι άλλοι ακόμα μιλάν για comics. πάντα τέτοια
    Spoiler

Last edited by commissar; 02-09-2014 at 11:19.

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Το σκίτσο δε γίνεται να με αφήσει αδιάφορο, απλά κάθε φορά πρέπει να επανεξετάζει κανείς τι σημαίνει "καλό σκίτσο". Πολλά τα παραδείγματα που έχω στο μυαλό μου. Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τον Bagley. Εγώ στο Ultimate Spiderman (που τόσα χρόνια μετά κι ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τα αγόραζα κάθε μήνα, ίσως για να τα μοσχοπουλήσω κάποια στιγμή) τον μίσησα. Εκείνες οι σελίδες με τα 4 καρέ που ήταν όλα πρόσωπα με ανοιχτά στόματα, μου γυρνούσαν τα συκώτια. Άλλος θα πει ότι το σκίτσο του Campbell στο From Hell δεν είναι "καλό" κι αντάξιο της ιστορίας. Ναι, ε; Αλήθεια, αυτό θα το έλεγες αν εξ' αρχής γνώριζες πως ο Campbell δε σβήνει ποτέ τίποτα, βουτάει την πένα στο μελάνι και τη σηκώνει μόνο όταν τελειώσει η σελίδα; Για ξαναδές τώρα το πάνελ με τον Gull να βγαίνει από το κάρο και πες μου αν δεν είναι ο τρόμος προσωποποιημένος.

Πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξετάζεις αν το σκίτσο εξυπηρετεί το σενάριο. Το Saga δεν το ξεκίνησα ακόμη και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό, αλλά υπάρχουν σειρές όπου δεν άλλαζε ο συγγραφέας και υπήρχαν guest artists που σε χαλούσαν. Το Lucifer, που προαναφέρθηκε, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Επίσης, μπορεί κανείς να πει ότι το σκίτσο του Gibbons στο Watchmen ήταν μέτριο. ΝΑΙ, αλλά είναι το Watchmen γαμώ τη μπαναγία. Η τεχνική του Tim Sale δεν είναι κάτι για να το ζηλέψεις, αλλά διάολε, τα Long Halloween και Dark Victory δεν θα ήταν ποτέ τα Batman που αγαπάς, αν ο Loeb τα δούλευε με κάποιον άλλο.

Στον αντίποδα, όταν το σκίτσο είναι υψίστου επιπέδου, τα πράγματα περνάνε σε άλλη διάσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα Promethea. Δεν υπάρχουν λόγια για την τέχνη του Williams, τέλος (where the fuck is Immateria Omnibus, you DC motherfuckers?). Ή το Kingdom Come, που κατ' εμέ μπορεί και να είναι η καλύτερη στιγμή συνολικά του Alex Ross.

Σε γενικές γραμμές, τάσσομαι περισσότερο υπέρ της άποψης fandango, αλλά ομολογώ ότι σε περιπτώσεις κάτι τέτοιο με οδήγησε να αγοράσω αποτυχημένα, σεναριακά, comics. (Batman/Spawn & Spawn/Batman για παράδειγμα)
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Mazikeen Krux's Avatar

μερικά λόγια για τις τελευταίες μου αγορές από image

Deadly Class vol.1

1987. ένα σχολείο στο οποίο όλες οι μεγάλες οικογένειες κακοποιών, μαφιόζων και απατεώνων στέλνουν τα παιδιά τους με σκοπό να μάθουν όλα εκείνα που πρέπει για να γίνουν καταξιωμένοι εγκληματίες. σε αυτό το σχολείο θα έχει την τύχη/ατυχία να βρεθεί και ο ήρωας της ιστορίας ο Marcus, που από τον χαμό των γονιών του και μετά ζει στους δρόμους χωρίς κανένα μέλλον.
    θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. η ατμόσφαιρα του είναι οτι πιο κοντινό έχω διαβάσει σε 100bullets...

να πω επίσης πως το Deadly Class είναι από τον δημιουργό του Black Science που σας ανέφερε ο κόμμισαρ στη λίστα του και το οποίο διάβασα και είναι πραγματικά φανταστικό και αυτό. διάβασα επίσης Sex Criminals και απλά σας λέω βρείτε το και διαβάστε το. επίσης το Umbral ήταν και αυτό πολύ δυνατό.

διάβασα και το East of west vol.2 το οποίο συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά από το vol.1

για το τέλος. διάβασα και Lazarus vol.2. εξελίσσεται σε μεγάλο έπος. ορμάτε χωρίς φόβο και πάθος.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Σε λίγο καιρό που κυκλοφορεί να έχετε υπ'όψη σας να βρείτε και να πάρετε το καινούριο graphic novel του φίλου μου του Τόλη:

Δουλειά με πολύ μεράκι που του πήρε κυριολεκτικά χρόνια. Και κάποιες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια:

pinks και θα στηρίξουμε, μου θύμισες και το Βαθύ Δάσος του ίδιου που ήθελα να το παραγγείλω και το ξέχασα.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

link παραγγελίας για μας τους ΕτΕ
    Vielen Dank für alles was mal war

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

το λοιπον, περυσι τετοιον καιρο ειχε πεσει στα χερια μου το πρωτο τευχακι απ'αυτο εδω:

Follow the misadventures of the Belluomo family and their infectiously optimistic paper-bag-wearing son. Irreverent and politically incorrect, TODD tickles every taboo in one wild ride filled with ax murderers, cults, celebrity stalkers, and a neo-Nazi prison gang.

Μου 'κανε γκελ το χιουμορ, η ατμοσφαιρα του και εννοειται το σχεδιο:

http://www.comicbookresources.com/pr...pid=14877&pg=1

Spoiler

και 'λεγα να το ξεκινησω τωρα που 'χουνε μαζευτει καμποσα.
    ξερει κανεις αν εχει ερθει κανα trade Ελλαδα ή να ξαμοληθω στα ιντερνετς;
    Last edited by Kaserinos; 29-09-2014 at 21:15.

2 tpb είναι όλα κι όλα, δεν βρήκα κάτι εδώ με ένα πρόχειρο σερτς, ξαμολήσου στα ίντερνετς λέω εγώ, play και amazon το έχουν ίδια τιμή πάνω κάτω αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα μεταφορικά.

Το σχέδιο είναι όντως ωραίο, μου θύμισε Skottie Young

Mazikeen Krux's Avatar

commi

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    link παραγγελίας για μας τους ΕτΕ
    Για το Χωριό εννοείς; Μόλις υπάρξει κάτι θα ενημερώσω.

edit:
    και για σχετικά updates τσεκάρετε στο http://blackbirdzoo.blogspot.gr/
    Last edited by Parasight; 10-10-2014 at 10:30.

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Σε λίγο καιρό που κυκλοφορεί να έχετε υπ'όψη σας να βρείτε και να πάρετε το καινούριο graphic novel του φίλου μου του Τόλη:

Crowdfunding τελικά για την έκδοση του Χωριού. Συστήνω να στηρίξετε όσο μπορείτε, καθώς μιλάμε για εντελώς DIY κατάσταση.

https://www.indiegogo.com/projects/t...-graphic-novel

Το http://artistsinthenude.tumblr.com/ έχουμε πάρει χαμπάρι; Πλάκα έχει.

Crowdfunding τελικά για την έκδοση του Χωριού. Συστήνω να στηρίξετε όσο μπορείτε, καθώς μιλάμε για εντελώς DIY κατάσταση.

https://www.indiegogo.com/projects/t...-graphic-novel

Να πούμε ότι, 19 μέρες πριν τη λήξη της καμπάνιας, Το Χωριό εχει ήδη φτάσει τον αρχικό στόχο ε. Χωθείτε ακόμη αν θέλετε πάντως, έναν ανεξάρτητο και μερακλή δημιουργό στηρίζετε.

Cyanide & Happiness Random Comic Generator

Γελάω σα χαζός πρωί πρωί.