άρχισα να καταπιάνομαι με ζυμώματα τα τελευταία 1-2 χρόνια. δυστυχώς, όποια συνταγή και να έχεις, η εμπειρία μετράει περισσότερο. τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ καλός, αλλά έχω φάει αρκετές μετριότητες μέχρι να τα καταφέρω.
άρχισα να καταπιάνομαι με ζυμώματα τα τελευταία 1-2 χρόνια. δυστυχώς, όποια συνταγή και να έχεις, η εμπειρία μετράει περισσότερο. τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ καλός, αλλά έχω φάει αρκετές μετριότητες μέχρι να τα καταφέρω.
Rock or Nothing
Σαββατιάτικη ανάγκη, ψαρονέφρι με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος + πατάτες βραστές που τελείωσαν με ψήσιμο στον φούρνο και διάφορα μυρωδικά
![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Σπετσοφάι!
![]()
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Μόνο medium rare.
![]()
Shall I say I was wrong, if I'm right?
δηλαδη χαμπουργκερς με κανονικο ψωμι, γνηshο
Jack Daniels glazed ribs, ότι καλύτερο έχω φάει ποτέ![]()
μίσος στον αποπάνω.
σούπα με ντομάτα-πατάτα-πιπεριές-σέλινο-καρότα-κρεμμύδια, πεπονάκι αντί κριθαρακίου, λοκάνικα, φέτα και κρουτόν.
άπειρο ταμπάσκο στην προετοιμασία, μπούκοβο και λεμόνι στα μετά. δεν μου το'χα και ίσως δεν του φαίνεται αλλά γάμησε.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Από ένα φαγοπότι το σάββατο
Spoiler
Και ένα μικρό bonus
Spoiler
για το πρώτο συνάχι της σεζόν
![]()
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
χτεσινο το ντοκουμεντο αλλα σταρχιδιαμας
![]()
Βαριέμαι να τραβήξω φώτο, αλλά τρώω υπέροχο φιλέτο κοτόπουλο σε σάλτσα πορτοκάλι που έφτιαξα χτες. Ουσιαστικά κοτόπουλο σε κύβους, βρασμένο μέσα σε χυμό πορτοκάλι. Γαμάει και δέρνει παιδιά, και φτιάχνεται πανεύκολα.
Με σωστό mixer η ζύμη είναι πανεύκολο πράγμα... Ποτέ ξανά πιτσαρία...
![]()
Last edited by wraithgr; 06-01-2015 at 03:12.
Shall I say I was wrong, if I'm right?