Δε ξέρω ρε παλικάρια, όταν βγαίνει να πούμε ένας και λέει σιχαμένο έναν άνθρωπο που βγαίνει απλά στη σκηνή να τραγουδήσει και στο κάτω κάτω ούτε καραγκιοζιές κάνει, ούτε στον πουλάει η τηλεόραση μέρα νύχτα, θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Και ηθικής και αισθητικής πλευράς μάλιστα, από την μεριά μου.
Για να το κάνουμε ειλικρινή συζήτηση (μιας και στο 2ο ποστ ο ικόνοκλαστ το συγκεκριμενοποίησε και είπε ότι δε μιλάει για τη φωνή) ούτε εμένα μου αρέσει η σκηνική της παρουσία και έχει να κάνει με μία έλλειψη χάρης (εν μέρει και λόγω πάχους). Οι παχουλοί, ιδιαίτερα οι γυναίκες, αποφεύγουν συνήθως τις έντονες κινήσεις επειδή τους κάνουν να φαίνονται κάπως. Αυτή δε φοβάται, πράγμα που επίσης φαίνεται στις εκφράσεις της και πόσο έντονα τραγουδάει, που ναι, δεν είναι και ιδιαίτερα όμορφες γκριμάτσες. Αλλά αυτό το πράγμα το προτιμώ από το "πρόσεξε λίγο την παρουσία σου, κοπέλα μου". Το ότι θα γουστάραμε την σκηνική παρουσία Στικούδη ή σεμνής_γλυκούλας_χοντρής με τη φωνή Φριτζήλα το καταλαβαίνω, αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως στον πούτσο έρχεται ένας-δύο (και μερικοί άλλοι που πινκάρουν) και το λένε απροβλημάτιστα σ-ι-χ-α-μ-ε-ν-ο.