ξεπουτανιαστηκε αλλου σε φαι και γαλα και γυρισε στον θλιμμενο ζωντοχηρο.
τυπικαλ.
ξεπουτανιαστηκε αλλου σε φαι και γαλα και γυρισε στον θλιμμενο ζωντοχηρο.
τυπικαλ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πάρε τρένο και σε 1 ώρα να πας Brugges!
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Μετά από κόπους 1,5 χρόνου
Πολύ λίγα πράγματα μεν, αλλά είναι αυτό που θέλω για να μπορώ να συνεχίζω.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
με βλεπει με αρβυλες και μπλακ μεταλ μπλουζα μια γιαγια και γυρναει και μου λεει , "τι εισαι εσυ , μαυρη αυγη?"![]()
Δύο χρόνια παντρεμένος με την ομορφότερη, δυνατότερη και πιο υπομονετική γυναίκα του πλανήτη...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Αναπόφευκτο σε στιγμές...![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ηθελα καποια στιγμη να φτιαξω επιτελους ενα Hi fi συστημα να ακουω σωστα να ακουω βινυλιακια νανανα. τα λεφτα πολλα. οπως με κοβω σε κανα χρονο και αν θα το ειχα ετοιμο.
παλικαρι μου χαριζει το παλιο του hi fi. δωρεαν. ηχεια ροιστερ ενισχυτη σιντι και ραδιοτιουνερ σονυ. μαι λαιφ ροκς
μολις μαζεψω θα παρω να φτιαξω ενα μιντια πλειερ απο ρασπμπερι για να παιζω φλακ, ενα dac και πικαπ και γιναμε. βεβαια πρωταρχικη αναβαθμιση ειναι να παρω καλα ηχεια αλλα νταξ εγινα απο το πουθενα. ποτε ξανα τα σκατοηχεια του υπολογιστη.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δεν εχω λογια. το συνεδεσα και παιζει καταπληκτικα. εχω τρελαθει. εβαλα να ακουσω σιντι μετα απο χροοοονια και δεν καταλαβα πως περασε η ωρα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Με γεμιζει θλιψη το οτι ο στοχος σου ειναι να χαραμιζεις ενα ηχοσυστημα για να ακους σε βινυλιο τα b-sides των Iron Maiden.
Kάποιος θα έλεγε ότι τα b-sides των Iron Maiden είναι καλύτερα από Dream Theater, Lady Gaga και ρετρο οκτάμπιτα.![]()