Εγώ το έχω αλλά δε το δίνω.![]()
Ε ναι.
Ε όχι.
Ναι και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Ναι αλλά σε τόσο μικρό βαθμό που σχεδόν δεν τον αντιλαμβάνεσαι.
ΔΓ/ΔΑ
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Αυτός δεν εξισώνει συλλήβδην την ελληνική αριστερά με αρνητές του Ολοκαυτώματος, εσύ όμως περιγράφεις τους «αναρχοαυτόνομους αντιφασίστες ανθέλληνες» ως κάτι σαν υπερσυντηρητικούς χριστιανοδεξιούς αμερικάνους ή κάτι τέτοιο. Για το κράτος και τον στρατό, μην τα ξαναλέμε, σιγά μην περιμένουν οι Εβραίοι αν και όταν ο μονίμως αυξανόμενος διεθνής αντισημιτισμός ξανα-εκφραστεί για τα καλά (...), να τους σώσει αυτή τη φορά το ναρ, ή όποιος άλλος. Άρα για την ύπαρξή τους, ναι, ούτε λόγος. Ας πέσουν ένα ένα όλα τα υπόλοιπα κράτη πρώτα, και ας είναι το Ισραήλ το τελευταίο που θα διαλυθεί.
Last edited by rudie; 02-07-2014 at 17:41.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Απλά δε μπορώ να δώσω χύμα έτσι βούτυρο στο ψωμί των τερμιναλάγνων που ξέρω ότι μας παρακολουθούν.
Θα μου πείτε πρώτα πόσο με αγαπάτε, θα μου τάξετε, θα ορκιστείτε ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές το Σεπτέμβρη κλπ.
Μια εσανς παπαριάς απο τον παραπάνω άσχετο γιούζερ με απίστευτο οτινάναι τσουβάλιασμα. Να πως εμφιλοχωρεί (ωραία λέξη πάντως) ο αντισημιτισμός και ο εθνικισμός στα σταλίνια![]()
(επειδή για άλλη μια φορά με έχετε εντυπωσιάσει, ελπίζω να είναι σαφές ότι υπήρξα ειρωνικός)
a cry for help, a hint of anaesthesia
rudie, ξέρεις ότι σε αγαπάω κατά τάλλα.
Λοιπόν, ορμάτε.
Spoiler
O συγγραφέας του άρθρου έχει όντως αντισημιτικά θεματάκια, καταλαβαίνω το συναισθηματισμό με τέτοιο θέμα αλλά εκεί που λέει "..φροντίζουν για την διαιώνιση του παγκόσμιου μένους εναντί τους" δένει υποσυνείδητα αρκετά με τον τίτλο.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Δε μ'αρέσει πολύ αυτό "εθνικισμός watch". Είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια και οφφ-τόπικ να ψάχνεις τα κείμενα της όποιας αριστεράς (δηλαδή αυτές πριν το θίασο που αναφέρεις) και να λες "ωπ!!! εθνικιστές!!!", πόσο μάλλον για κάτι που γι αυτούς που τα συνέταξαν είναι ψιλά γράμματα.
Το "αντισημητισμός watch" είναι μάλλον λίγο διαφορετική ιστορία, γιατί και σε κάτι πιο συγκεκριμένο εστιάζει και έχει και καθαρά δολοφονικό υπόβαθρο. Ούτε αυτό όμως μ'αρέσει, και ιδίως όταν προέρχεται από μισανθρωπικούς τερμιναλικούς χώρους, που θέτουν εαυτούς προστάτες μίας ακόμα ευαίσθητης ομάδας για να κάνουν το κομμάτι τους. Κάτι τύποι σαν τους Τέρμιναλ στο Ισραήλ τρώνε φυλακή.
Και άσχετο, αλλά το καράβι για τη Γάζα που έφευγε από την Κυρήνεια της Βορείου Κύπρου, το κατουράζω και το χέζω. Και ειδικά τα κωλάρχιδα τους Κύπριους που ήταν μέσα σε αυτό.