Ναι μωρέ, επειδή έχουμε και άλλες τόσες αναφορές για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα που μας περισσεύει ο εβραίος "δεξιός", χαμός γίνεται. Λες και είμαστε Αμέρικα και δεν έχουμε ακούσει ποτέ για τον εβραίο που δείχτε μου έναν καλό και θα σας δείξω άλλους εκατό κακούς, για τον φλώρικο λαό που δεν αντιστάθηκε ποτέ στο Ολοκαύτωμα, για αυτούς που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχουν βάλει δίχτυα και έχουν κάνει σχέδια (όλα από "μη-δεξιούς"). Εμένα ας πούμε που στα 19-20 με είχαν πείσει Εβόλα και λοιποί ότι είναι το κάτι "διαφορετικό" και τόσο μακρινό από το δοξασμένο ευρωπαϊκό μας, και που στις μέταλ παρέες μου πετούσα άνετα όπως όλοι οι άλλοι το "έλα ρε μαλάκα, μην είσαι ΕΒΡΑΙΟΣ".

Θέλω να πω, δεν έχω δει κανέναν εδώ να αναλογίζεται την εμπειρία του να είσαι εβραίος έξω από το ισραήλ, στην Ελλάδα ας πούμε. Ένας πραγματικός αντι-ρατσισμός πρέπει να ενδιαφέρεται για τις μεινότητες, όχι να τους δίνει συγχωροχάρτι για οτιδήποτε, αλλά για να αποφύγει αυτή τη (μη πω) στάση του ικόνοκλαστ "έλα μωρε με το δεξιό". Στους μετανάστες απαιτείτε μήπως άμεση παραδοχή του διαλεκτικού υλισμού, αλλώς δε τους κάνετε παρέα ένα πράγμα? Εντάξει, έθιξε το ΝΑΡ και μπορεί να πέταξε και δύο μαλακίες, ξεπεράστε το. Για τα ψήγματα (έστω!) αντι-σημιτισμού στην αριστερά δεν έχω όμως ακούσει από κανέναν ακόμα πέρα από τον rudie. Βαρετό/ασήμαντο θέμα ε?