Page 19 of 38 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 556

Thread: Βραζιλία 2014

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

για τον (edit)μαρκίζιο που σχολιάστηκε προηγουμένως, επειδή τώρα είδα τη φάση, το λάθος του διαιτητή είναι ότι δείχνει απευθείας κόκκινη. για κίτρινη είναι σίγουρα αφού ρίχνει σκαριά στον αντίπαλο.

@zumorito, ο αμυντικός της ακτής βρίσκει πόδι με τη φόρα που έχει. δεν είχε πρόθεση σίγουρα αλλά έκανε βλακεία. ας τον άφηνε να σουτάρει - σαμαράς είναι, άουτ ή χλιαρό στην αγκαλιά του τέρματος . μην κοιτάς χαμηλά που βρίσκει χορτάρι, κοίτα στο ύψος της γάμπας.
    Last edited by Raven Lord; 25-06-2014 at 12:26.
    Rock or Nothing

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ήμασταν καλύτεροι και ήταν πέναλτι. Δύο διαφορετικές προτάσεις. Ήμασταν καλύτεροι. Ήταν πέναλτι. Καλύτερα;

Σταμάτησε το σουτ, μπλοκάροντας το πόδι του αντιπάλου του κι όχι τη μπάλα. Επίσης ήταν μέσα στην περιοχή. Τώρα σε αφήνω να ανατρέξεις μόνος σου στον ορισμό του "πέναλτι".

EDIT: @Raven: Ακριβώς. Η απευθείας κόκκινη ΠΑΡΑΗΤΑΝ αυστηρή. Ειδικά αναλογιζόμενοι τις μέχρι τώρα διαιτησίες και σε τέτοιο παιχνίδι πρόκρισης. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πρόθεση, αλλά απλή κουλαμάρα.

Επίσης από όσες κάμερες και όσα replay και να το δεις, αν σε ΜΙΑ είναι πέναλτι, είναι πέναλτι.
    Last edited by BLiTzER; 25-06-2014 at 12:26.
    Life begins at 45°.

314222 Mitsmann's Avatar

0 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ζουμοριτε το πεναλτυ δεν το λες και ανυπαρκτο ακριβως και εκτος απο ξερασμενος εισαι και ασχετος λιγο ποδοσφαιρικα.
    χωρις να ναι και το απολυτο πεναλτυ ολων των εποχων.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member zumorito's Avatar

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

το ποστ μου δεν ήταν ειρωνικό αλλά δεν έχει σημασία μιας και αρκετός κόσμος εδώ μέσα έχει άμμο στο μουνί του και μανουριάζει σε 1η ευκαιρία οπότε το να ανατρέξω και αμπλαούμπλα επειδή το έγραψα με ''υ' τα αφήνω.
    αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψες θα καταλαβεις πως ακριβώς το έθεσα,εδώ εσύ ο ίδιος λες ότι ήταν αμφισβητούμενο.Επίσης το γυρίζω και ανάποδα αν σε μία λήψη ΔΕΝ είναι πέναλτι τότε υποθέτω δεν είναι.Θα δω αυτό που λέει ο ρέιβεν δίοτι όντως κοιταω χαμηλά.
    Ήμασταν καλύτεροι,δεν ήταν.

314222 Mitsmann's Avatar

3 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

αλλος εχει αμμο στο μουνι, αλλος θυμαται γαυρους στο μουντιαλ, αλλος για χιο τραβηξε, πηγε, κι αλλος για Μυτιληνη.
    "Τι χτυπαω??"

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

το λέω κ εγώ γιατί χθες στο πρώτο ριπλέι νόμισα ότι έδωσε πάτημα του ιβοριανού στο σαμαρά χαμηλά, αλλά τελικά αλλού ήταν η παράβαση.

ξέχασα να σημειώσω, επίσης, ότι πολυτιμότερος παίκτης χθες ήταν ο κατσουράνης.
    Rock or Nothing

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    αλλος εχει αμμο στο μουνι, αλλος θυμαται γαυρους στο μουντιαλ, αλλος για χιο τραβηξε, πηγε, κι αλλος για Μυτιληνη.
    το θεώρησα αστείο αυτό που έγραψε ο ριτζεκτ και με μια δόση πικρόχολης αλήθειας σαν ένα συμβάν που συμβαίνει συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα.Τώρα γτ ενοχλείσαι?Και για βάζελους χανούμια,ζμπάουγκ να έγραφε πάλι το ίδιο θα μου έκανε προσωπικά.Άσχετος ποδοσφαιρικά?Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό.Τεσπα

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by zumorito View Post
    το ποστ μου δεν ήταν ειρωνικό αλλά δεν έχει σημασία μιας και αρκετός κόσμος εδώ μέσα έχει άμμο στο μουνί του και μανουριάζει σε 1η ευκαιρία οπότε το να ανατρέξω και αμπλαούμπλα επειδή το έγραψα με ''υ' τα αφήνω.
    αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψες θα καταλαβεις πως ακριβώς το έθεσα,εδώ εσύ ο ίδιος λες ότι ήταν αμφισβητούμενο.
    Όποιος έχει τη μύγα έχει και την άμμο στο μουνί του μάλλον... Γράψ'το όπως γουστάρεις. Δεν είναι καν ελληνική λέξη, ποιος νοιάζεται. Εγώ πρότεινα απλά να ψάξεις τον ορισμό, επειδή βαριέμαι να ψάχνω εγώ.

Είπα ξεκάθαρα και τελείως αντικειμενικά ότι, δεδομένων των μέχρι τώρα διαιτησιών, θα μπορούσε να ΜΗΝ έχει δοθεί, ναι. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο δίκαιο. ΗΤΑΝ πέναλτι, τελεία.

Επίσης το γυρίζω και ανάποδα αν σε μία λήψη ΔΕΝ είναι πέναλτι τότε υποθέτω δεν είναι.
    Λολ. Δε θα απαντήσω καν σε αυτό και σε πόσα επίπεδα είναι ΒΛΑΚΕΙΑ.

Δεν ξέρω τι ζόρι έχεις με τον Μιτς ή οποιονδήποτε άλλον και στ'αρχίδια μου. Εγώ δεν παρακολουθώ τις τριτοκλασάτες ομαδούλες σας και δε δίνω δεκάρα. Μιλάω καθαρά σαν ποδοσφαιρόφιλος.
    Life begins at 45°.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

Epaikse kalytera h Ellada kai makari o Santos na kratisei aftous pou htan kaloi x8es kai den phran efkairies sta prohgoumena mats, kai ton Samara center for.
    Episis den kserw giati einai toso shmantiko to poso % penalty htan, ektos an leme oti o diaititis htan sthmenos
    Kai epidi o gavrismos einai sovaro fenomeno, egw lew oti makari oi diaithsies kai ta penalty tou gavrou na htan san ta x8esina.
    the game is the game

3 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Eε?Δεν έχω κανένα ζόρι με το μίτσμαν ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο και δε νομίζω να έχω αρπαχτεί και με κανέναν.
    Το λοιπόν...η καλύτερη λήψη
    https://vine.co/v/MtnO7MAx0OQ
    Μπάλα παίζουμε φαντάζομαι,πάει ο άλλος να σουτάρει και χτυπάει το πόδι σου και δεν σουτάρει και πέφτει.Φρρρρρρρρρρρρτ,βούλα.Ε όχι τραβηγμένο από τα βυζιά.Αδικία!Γνώμη μου.
    Είναι φάση
    -ήτανε πέναλτι κύριε Πάνο ?
    -ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου.

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Κατάλαβα ότι είχατε προηγούμενα ή κάτι. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ποστάρω στο αθλέτιξ, οπότε δεν πολυκατάλαβα την παρεξήγηση. ΕΝΙΓΟΥΕΙ.

Ρε μεγάλε, το πόδι του αμυντικού ΜΠΗΚΕ μεταξύ ποδιού επιθετικού και μπάλας την ώρα που ο επιθετικός σούταρε. Δεν πήγε ο επιθετικός πάνω στον αμυντικό, δεν ήταν εκεί το πόδι του αμυνόμενου εξ αρχής. Διακόπτει ξεκάθαρα ένα σουτ και, ίσως, γκολ, χωρίς να έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ επαφή με τη μπάλα. Τι άλλο θέλεις, δηλαδή, να του σπάσει το γόνατο;

Δεν είναι "καλύτερη λήψη" το παραπάνω. Είναι το εκτός κόντεξτ που έλεγα. Και, επίσης, ισχύει το του παραπάνω ποστ μου. Αρκεί να είναι πέναλτι από μια οπτική γωνία για να είναι πέναλτι.
    Last edited by BLiTzER; 25-06-2014 at 13:44.
    Life begins at 45°.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

-ήτανε πέναλτι κύριε Πάνο ?
    -ο ορισμός του πέναλτι κυρία μου.
    Δε σε ξέρω και ώρες-ώρες στραβομουτσουνιάζω με posts σου, αλλά εδώ κέρδισες πολλούς πόντους.

314222 Mitsmann's Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ε καλα, δεν τρεχει, ολοι -σχεδον- εχουν προηγουμενα μαζι μου στο αθλετικς.
    "Τι χτυπαω??"

μπλίτζερ,σε κάποιο θρεντ πριν κάνα μήνα έλεγαν να παίξουμε (παίξετε) μπάλα κάπου τον ιούλιο?
    θέλω παρόμοια φάση στο 90 να λυθούν οι διαφορές

6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

μια σελίδα πίσω postara βιντεάκι από οπτική γωνία που το κάνει ξεκάθαρο ότι είναι penalty για να μην κάνουμε αυτή την κουβέντα
    όλοι μας αμφιβάλλαμε από την πλευρά που το έδειχνε η tv σημασία έχει πως ο διαιτητής που ήταν 5 μέτρα δίπλα δεν αμφέβαλε καθόλου και το σφύριξε χωρίς δισταγμό στο 90 και χωρίς το παραμικρό παράπονο από τους αντιπάλους ειδικά από τον Sio που πήγε να σκοτώσει το παλικάρι μας τον Σαμαρά
    ήταν penalty τέλος zumorito σταμάτησε πιθανή ευκαιρία για shoot γ'αυτό σε είπε άμπαλο ο mitsmann
    σταματήστε να γκρινιάζετε απλά περιμένω τον τελικό με μας και την γερμανία να τους βάλουμε 2 τουλάχιστον goalakia και να φωνάζουμε έτσι σας γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε
    Yippee-ki-yay, motherfucker.