Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post

η κόντρα βέβαια γράφει ότι ο μελ δεν ψήνεται τελικά για γήπεδο επειδή δεν τον συμφέρει και προσπαθεί με τέτοιες προβοκάτσιες να την κάνει με ελαφρά ρίχνοντάς τα στους κατοίκους/σύριζα/whatever. λίγο κουφό αλλά έχει ενδιαφέρον.
ΕΛΑ! πέφτω από τα σύννεφα
Γενικότερα ο τίγρης είχε σκοπό να κάνει το γήπεδο χωρίς δική του δεκάρα , οπότε αν κάπου σκαλώνει εύκολα το ρίχνει αλλού .

Επίσης δεν έχω την απαίτηση από τον οπαδό --> πάθος -->98767456 που έχουν τον ίδιο λεξάριθμο με την προβατοποίηση ( και γω την έχω περάσει την φάση δεν βγάζω την ουρά μου απ έξω) να βάζει πάντα το κοινό καλό πάνω από την ομάδα του , αλλά σε θέματα ουδέτερα προς αυτούς με ενδιαφέρει η στάση τους. Παράδειγμα θα φέρω τους Παναθηναϊκούς που με έχουν εκπλήξει ευχάριστα φέτος και είμαι σίγουρος ότι αν πάω σε μια εκδήλωσή τους με κασκόλ της ΑΕΚ γιατί στηρίζω το "όποιο" κοινωνικό μήνυμα οι 8 στους 10 θα με υποδεχτούν εγκάρδια.

Κονιόρδε η φάση με το rfu ήταν αισχρή , και γενικότερα ο κόσμος της ΑΕΚ το είχε αποδοκιμάσει , για τα άλλα που λες δεν ξέρω (είμαι και γέρος άνθρωπος ). Αλλά πέρα από το "προφιλ" που λες θέλει να περάσει η ΑΕΚ πρέπει να σου πω ότι όσο μπορεί να υπάρχει η έκφραση επίσημα για ένα οπαδικό κοινό , ο φασισμός δεν εκδηλώθηκε ποτέ ή όταν προσπάθησε να εκδηλωθεί τον συνθλιψανε στην εξέδρα.
Δεν έκανες ας πούμε αναφορά για το Original Club στο Περιστέρι που δεν άφησαν να ανοίξει γραφεία η χα.

Δεν ξέρω επίσης αν είσαι "οπαδός" για να καταλάβεις τι σε λέω. Αλλά μέσα στους συνδέσμους υπάρχουν απ όλα τα κουμάσια, υπάρχουν και οι παραβατικοί τύποι, και οι τραμπούκοι και τα κλεφτρόνια και τα ζάκια και απ όλα, οπότε το να προσπαθούμε με περιστατικά να βγάλουμε μια εικόνα είναι άτοπο.

Το προχτεσινό είναι όμως πολύ χοντρό και είναι αρκετό να χαρακτηρίσει, οπότε πρέπει να πάρει θέση οπωσδήποτε η "μαμά".