Για μένα οι φετινοί Σπερς είναι η καλύτερη ομάδα ΝΒΑ που έχω δει στη ζωή μου και πιστευώ γενικά μια απ' τις καλύτερες όλων των εποχών (και θα φαινόταν πολύ περισσότερο αν δεν πήγαιναν σε 7 με Μάβερικς). H μεγαλύτερη συνολική διαφορά πόντων σε τελικούς στην ιστορία αν δεν κάνω λάθος. Heat ναι μεν πεσμένοι σε σχέση με πέρυσι και ουσιαστικά μιλάμε πάλι για supporting cast επιπέδου Καβς 2007, αλλά νομίζω τους έκαναν κι οι Σπερς να φαίνονται έτσι. Όπως και να 'χει θα έχει αρκετό ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Λεμπρόν, απ' την μια αν κάτσει Heat θα υπάρχει πάλι εύκολος δρόμος για τελικό, αλλά απ' την άλλη εκεί πέρα με αυτό το ρόστερ (ή και ελάχιστα βελτιωμένο) απέναντι σε ομάδες επιπέδου Σπερς δεν έχουν τύχη.

Πάντως ένα απ' τα πράγματα που ξεκαθαρίζει είναι ότι ο Duncan είναι προς το παρόν ο μεγαλύτερος παίκτης της μετά-Jordan εποχής όπως και οι Spurs με 5 πρωταθλήματα σε 16 χρόνια. Τζινόμπιλι τρομακτική βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, Mills έδωσε βάθος, Diaw λατρεία πάντα, Kawhi ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΝΚΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Καλή χρόνια, 10/10 κλπ, άντε να δούμε το ντραφτ τώρα.