Εγώ κρατάω το σχόλιο του τύπου:axaxaxaxaxaxaNikos Athains · Follow · Works at Ξαπλώπουλος Α.Ε.
Ωραιο το αρθρο για να μαθαίνουνε οι αντρες . Αν τους αρεσει να να δαχτυλονουν τις γυναικες συνηθος εχουν μαθει φροντιζουν να διαβαζουν όπως εγω., Γενικα στις γυναικες αρεσει το δαχτυλομα Εμενα μαρεσει πολύ να τις κανω να χυνουν ετσι. Oποια τις αρεσει ας με κανει αδδ στο face
Βλέπω κατσαμπρόκους 16-18 χρονών σημερα,αμούστακα,που μοιάζουν με 11χρονα,τελείως στον γαλαξία τους,φισφιρίκοι μπούμπηδες που δεν ασχολούνται με τίποτα στη ζωή τους.Ενώ,παλιά,δεκαετία 90',80' και πίσω έβλεπες 15-16 χρονώνε παιδιά που μοιάζανε με σκληρόπετσους 30αρηδες τραμπούκους,είχαν 2 πράγματα να πουν,ψαχνόντουσαν ,πίστευαν σε μία ιδέα,κάτι τέλος πάντων βρε αδερφέ.Τι στο διάλο έπαθε η νεολέρα πια;
It's all based on fear....
κατσαμπρόκος, κατσαπρόκος
Ορισμός: 8
Λήμμα: 8
Ένα από τα εργαλεία των απανταχού τσαγκάρηδων που, λόγω της μορφής του, λέγεται και υποτιμητικά κι απαξιωτικά για κοντοστούπηδες κεφάλες.
- Γιαδέ μαλάκα μου, τον κατσαμπρόκο που μας το παίζει και Malone! Χάλασ' ο κόσμος, χάλασε!!
Καμιά ιδέα για μπάτσελορ πάρτυ πέρα από μπουζούκια ή στριπτιτζάδικο;
Θεσσαλία είμαστε, μέχρι Λάρισα/Βόλο φτάνουμε.
οι ασωτοι επεστρεψαν , δεν μπορεσα μακρια απο τον σαμπρελα λοβ. Δικαστε με
Briar
Έχει δώσει κανείς το assessment test για πρόσληψη στη ΝΟΚΙΑ? Θέλω τα θέματα![]()
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Καλή τύχη!