είχα βρει πριν 3 χρόνια στην μπανιέρα του σπιτιού μου μια μεγαλύτερη σε μήκος, αλλά με πιο λεπτό σώμα. η από πάνω είχε κανα δάχτυλο πάχος και 15cm μήκος. μπλιαχ...
είχα βρει πριν 3 χρόνια στην μπανιέρα του σπιτιού μου μια μεγαλύτερη σε μήκος, αλλά με πιο λεπτό σώμα. η από πάνω είχε κανα δάχτυλο πάχος και 15cm μήκος. μπλιαχ...
Rock or Nothing
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει, αλλα Axolotl.
Το πιο γλυκουτσικο ψαρακι.
build your tether rain-out from your fragments
Last edited by tsonos; 04-06-2014 at 22:37. Reason: Anth
Spoiler
Last edited by tsonos; 13-06-2014 at 20:02. Reason: Cw
Στο παρκο , απεναντι απτην ΕΡΤ3 στην θεσσαλονικη
![]()
Λοιπόν, οι παραπάνω χελώνες, οι οποίες έχουν καταλάβει το παρκάκι απέναντι από την ερτ3, κρύβουν πολύ μίσος, κακία και αντιπάθεια για το ανθρώπινο είδος. Στα πλαίσια αράγματος πριν περίπου 1 χρόνο στο εν λόγω παρκάκι και ενώ είμαι στην τρίτη μπύρα, όταν δηλαδή ξυπνάει μέσα μου μία πιο έντονη αγάπη για τα πλάσματα του θεού που μπήκαν μαζί με το νώε στην κιβωτό, εντοπίζω ένα ξαδερφάκι των αποπάνω να βρίσκεται παραδίπλα, στεκούμενο νωχελικά δίπλα από κάτι πρασινάδες. Και ενώ δεν έχω καμιά -πρακτικά- επαφή με το χελωνοειδές, απολαμβάνοντας αυτή την "τυχαία" συνύπαρξη μη δίνοντας παραπάνω σημασία από,τι θα έδινε ένα δίποδο της οικογένειας homo sapiens σε ένα αργό ερπετό με καβούκι, αυτό κάνει ένα charge δίχως αύριο προς το μέρος μου με ταχύτητες που θα ζήλευαν ακόμα και ολυμπιονίκες -σοβαρά δεν έχω ματαδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, κάνοντάς με να πεταχτώ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την αποφύγω. Στο τσακ γλίτωσα από το εφιαλτικό του στόμα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.