Quote Originally Posted by alaiah View Post
χμ, και που κολλάει αυτό το σχόλιο;

@Pixies
Spoiler
από τι έχω καταλάβει, οι whitewalkers είναι διαφορετικό πράμα από τα ζόμπια με τα μπλέ μάτια. σαν ανώτερα όντα κάπως, πχ δεν σκοτώνονται από φωτιά (εικασία δική μου) αλλά μόνο από κείνα τα κρύσταλλα (οψιδιανός, είμαστε και γεωλόγοι πανάθεμά με) που βρήκε ο χοντρός. τα πτώματα που ξαναζωντανεύουν είναι ένας άβουλος στρατός, ενώ οι άλλοι είναι νοήμονες (άρα το recruitment είναι αναγκαίο γι'αυτούς). το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι αν τα πτώματα χρειάζονται να βρεθεί κοντά τους κάποιος whitewalker για να γίνουν "ζόμπι" η αν παίζει κάτι με μόλυνση- μαγεία- δενξερωτι στο βορρά και το παθαίνουν όλοι
Δεν καταλαβαινω γιατι η χρηση σποιλερ εν προκειμενω. Παντως και οι White Walkers ζομπι με μπλε ματια ειναι ε απλα το λεω γιατι ενω συμφωνω πως εχουν ανωτερο ρανκ κτλ, δεν ειμαι σιγουρος πως (και αν τελικα) διαχωριζονται. Οσο για Μορμενγκιλ νταξει αστο, μετα απο καθε επεισοδιο παει και κραζει στο ΦΒ (ειναι απο αυτους) για τις διαφορες μεταξυ βιβλιου και σειρας και πως τα γαμησαν ολα κτλ. Και καλα ολα αυτα, τα σποιλερς ομως δεν τα χρειαζομαστε. Ασε που ποτε δεν καταλαβα γιατι να συνεχισει να το βλεπει αν χαλιεται τοσο πολυ και αφου ξερει τι θα γινει... οπως και ο ατομ σμασερ.