Page 8 of 34 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 496

Thread: Ban suggestions

314222 Mitsmann's Avatar

Παρτε τον τσονο μαζι σας, ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη παρεα!
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Κλάψα για τις μούτζες πάλι, τι ψυχαναγκασμός είναι αυτός. Ζητάω να με μουτζώνετε αποκλειστικά από δω και πέρα, γίνεται;

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Δεν αντέχω άλλο σπαμάρισμα του sexion με σαπίλα... Tsonos: ignore list.

Deafening, painstaking, BB King

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Music_Non_Stop, double post στο double post του double post και καπάκι double post, έλεος δλδ.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    ενώ τώρα βλέπεις 18 μούτζες και λες "οκ δεν είμαι εγώ ο μαλάκας, όντως διαβάζω αρχιδιές".
    λολ δε δουλευει ετσι δυστυχως, ενιοτε υπαρχουν 18 μαλακες μαζεμενοι ή και περισσοτεροι
    Μια μαλακιαρα ειναι οι μουτζες, αλλα τις γραφουμε, σιγα μην ασχοληθουμε

Δράκος ikonoklast's Avatar

Προσωπικά μουτζώνω τον Ονιμπότσο σε ΚΑΘΕ ποστ του που διαβάζω και μουτζώνω και όσους δείχνουν να ενοχλούνται από τις μούτζες με οποιονδήποτε τρόπο για να τους την σπάσω ακόμα περισσότερο και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι'αυτό γιατί η ζωή είναι άδικη.

314222 Mitsmann's Avatar

πως δε μπορουμε, εγω μολις εκανα κατι γι αυτο.
    "Τι χτυπαω??"

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Μα αυτό είναι το θέμα. Ότι δηλαδή ο άλλος μόνο και μόνο επειδή βλέπει post onibocho χώνεται για να μουτζώσει και μία στο τόσο υπάρχει και ένας που θα πει "onibocho μας έπρηξες τα αρχίδια για τον χ, ψ λόγο". Προφανώς και δείχνει κάτι αυτό, καθώς πλέον δεν κράζεις την άποψη, αλλά το γεγονός ότι ο άλλος είναι αυτός που ειναι, οπότε αν έχει κάποιος μεγάλο πρόβλημα, ας τον κάνει ignore. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα πρέπει να μπαίνει το ζήτημα μουτζώνω/δεν μουτζώνω. Έχεις πρόβλημα; Αγνόησε τα posts του ή αν δεν αντέχεις, ignore. Δεν το βάζω στη βάση τζάμπα μούτζα, το βάζω εκ των πραγμάτων στη βάση γιατί μουτζα.
    αν ακολουθήσουμε αυτή τη μέθοδο φίλε τσιμπουκλάνο, θα είναι το μισά νέα ποστς ignored και θα σηκωθούμε να πάμε να τα λέμε στο facebook. δε λέμε ότι είναι ηλίθιος ο ένας και αυτιστικός ο άλλος, λέμε ότι αυτή την ανωμαλία την ποστάρουν πλέον με ρυθμό που έχει κατακλυστεί το φόρουμ. συγκεκριμένα, όταν ανοίγω δέκα νέα θρεντς και τα 8 είναι αδιανόητα .gifάκια, μου έρχεται να κάνω kickban τον εαυτό μου που έχασα τόση ώρα, λες και θα μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου αν έχει ποστάρει μόνο ο τσόνος ή και φυσιολογικοί άνθρωποι. για τις μούτζες όντως, πάρτε τες στην πλάκα. πχ είναι ο σώτος πιο πάνω υπέρ της μούτζας και τρώει μερικές από τους αντιπάλους τους, αυτό είναι πολύ σωστό τρολλάρισμα. ούτως ή αλλως αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να ποστάρει το μισό φόρουμ αρκούδια και πινγκ-πονγκ, ενώ τώρα βλέπεις 18 μούτζες και λες "οκ δεν είμαι εγώ ο μαλάκας, όντως διαβάζω αρχιδιές".

tl;dr δε θα κάνουμε εμείς ignore, να τους πάρετε σπίτι σας άμα τους θέλετε!
    Ωραίο ποστ και στηρίζω, αλλά πραγματικά πουθενά δεν γύρισα να πω κάτι για το ακατάσχετο posting του τσόνου, το οποίο όντως κουράζει και προσωπικά ενοχλεί, μιας και αποτελείται μονο από gifs, εικονες και "where the good times gone?".

Τέσπα, γιατί όντως πολύ το αναλύουμε, αυτό που ήθελα να πω είναι πως ο onibocho έχει πρήξει πολλά αρχίδια, αλλά το να εκφράζεται συνεχώς η δυσαρέσκεια προς το άτομό του, είτε με posts είτε στο chat, μόνο να συνεχίσει να τα πρήζει περισσότερο μπορεί, καθώς όπως έχει αποδειχθεί, όσο περισσότερο feedάρεις, τόσο περισσότερο ασχολείται. Τώρα, αν αυτή η συνύπαρξη δεν μπορεί να ναι δυνατή από πολλούς στο er (με δική του υπαιτιότητα, φάση spoilers κλπ), τότε ας μιλήσει το σφυρί του koilia, και ας τελειώνει το θέμα.

@Parasight: καμία κλαψα για μούτζες, γραμμένες τις έχω. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο θα πρέπει η δυσαρέσκεια (όχι γιατί postαρε ένα σάπιο βιασμένο μωρό, αλλά επειδή δεν μπορεί να εναρμονιστεί με μια ιντερνετική κοινότητα) να εκφράζεται μέσα από μούτζες (ειδικά από άτομα που κράζουν το σύστημα της μούτζας).
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

α εγώ δε μίλησα για ban στο ονιμπότσο, ίσα ίσα το κράξιμο που τρώει είναι το πιο ενδιαφέρον από εποχές dead in magazines. τα bot μου τη σπάνε.

314222 Mitsmann's Avatar

συνεπως σταματηστε να τον μουτζωνετε ανελεητα και κραξτε τον ανελεητα.
    "Τι χτυπαω??"

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Προσωπικά μουτζώνω τον Ονιμπότσο σε ΚΑΘΕ ποστ του που διαβάζω και μουτζώνω και όσους δείχνουν να ενοχλούνται από τις μούτζες με οποιονδήποτε τρόπο για να τους την σπάσω ακόμα περισσότερο και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι'αυτό γιατί η ζωή είναι άδικη.
    Είσαι ο μόνος που δε χρειαζόταν να πει ότι το κάνει.Καθένας έχει δικαίωμα στις εμμονές και τις εμπάθειες του. Αλλά, πραγματικά, είσαι η περίπτωση που δε μετανιωνω καθόλου που του γάμησα το GoT. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Γιατί η ζωή είναι άδικη, μαλάκα μου.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

true overdriven's Avatar

Για κάποιο λόγο υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ πολλών χρηστών η οποία αν μη τι άλλο μου κάνει εντύπωση. Ενώ πρόκειται για ένα φόρουμ με ενδιαφέροντες χρήστες και συζητήσεις, πολύ πάνω από τον μ.ο. των ελληνικών διαδικτυακών κοινοτήτων, ώρες-ώρες διακρίνω μια κακία και μια σκατοψυχιά αξιοσημείωτη μεταξύ συγκεκριμένων χρηστών.

ΥΓ: Οι μούντζες όσο κι αν απαξιώνονται από τους περισσότερους, τον ρόλο τους τον παίζουν μια χαρά. Ενίοτε είναι χρήσιμες, τις περισσότερες φορές όμως κακό κάνουν.

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Είσαι ο μόνος που δε χρειαζόταν να πει ότι το κάνει.Καθένας έχει δικαίωμα στις εμμονές και τις εμπάθειες του. Αλλά, πραγματικά, είσαι η περίπτωση που δε μετανιωνω καθόλου που του γάμησα το GoT. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Γιατί η ζωή είναι άδικη, μαλάκα μου.
    Δεν είναι εμμονή και εμπάθεια να θες να σπάσεις τα νεύρα κάποιου που σου διέλυσε μια σειρά που βλέπεις χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Ονιμπότσο, έχεις την ψευδαίσθηση πως ο ικόνοκλαστ είναι ένας εμπαθής μαλάκας του ίντερνετ, στην πραγματικότητα είσαι ο ορισμός του Μαλάκα του Ίντερνετ που ρίχνεις σπόιλερς γιατί απλά είσαι κάπως χαζούλης. Δηλαδή αν κάνω ποτέ παιδιά και τους λέω "να προσέχετε στο ίντερνετ, υπάρχουν και μαλάκες", δε θα εννοώ απλά τους κακόβουλους επίδοξους βιαστές τους, θα εννοώ και τους απλά κάπως χαζούληδες που δε θα καταλάβουν ποτέ το πόσο χαζούληδες είναι.

ον τόπικ, δεν καταλαβαίνω γιατί να φάει μπαν ο τσόνος, για τον ονιμπότσο θα το καταλάβαινα περισσότερο, αν και πάλι κατά είμαι, δε νικάς τη βλακεία με ένα μπαν

Δράκος ikonoklast's Avatar

Μην μπερδευόμαστε! Στα παπάρια μου το got, θα του έριχνα μούτζες και χωρίς αυτό.

Senior Member freak brother's Avatar

καθαρη παραδοχη επισης οτι γαμησε την σειρα σε οσους την βλεπουν .... που στα ποστ του μετα τα σποιλερζ εκανε τον ανηξερο και οτι δε καταλαβαινει που σποιλεριασε ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry