Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
Μα αυτό είναι το θέμα. Ότι δηλαδή ο άλλος μόνο και μόνο επειδή βλέπει post onibocho χώνεται για να μουτζώσει και μία στο τόσο υπάρχει και ένας που θα πει "onibocho μας έπρηξες τα αρχίδια για τον χ, ψ λόγο". Προφανώς και δείχνει κάτι αυτό, καθώς πλέον δεν κράζεις την άποψη, αλλά το γεγονός ότι ο άλλος είναι αυτός που ειναι, οπότε αν έχει κάποιος μεγάλο πρόβλημα, ας τον κάνει ignore. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα πρέπει να μπαίνει το ζήτημα μουτζώνω/δεν μουτζώνω. Έχεις πρόβλημα; Αγνόησε τα posts του ή αν δεν αντέχεις, ignore. Δεν το βάζω στη βάση τζάμπα μούτζα, το βάζω εκ των πραγμάτων στη βάση γιατί μουτζα.
αν ακολουθήσουμε αυτή τη μέθοδο φίλε τσιμπουκλάνο, θα είναι το μισά νέα ποστς ignored και θα σηκωθούμε να πάμε να τα λέμε στο facebook. δε λέμε ότι είναι ηλίθιος ο ένας και αυτιστικός ο άλλος, λέμε ότι αυτή την ανωμαλία την ποστάρουν πλέον με ρυθμό που έχει κατακλυστεί το φόρουμ. συγκεκριμένα, όταν ανοίγω δέκα νέα θρεντς και τα 8 είναι αδιανόητα .gifάκια, μου έρχεται να κάνω kickban τον εαυτό μου που έχασα τόση ώρα, λες και θα μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου αν έχει ποστάρει μόνο ο τσόνος ή και φυσιολογικοί άνθρωποι. για τις μούτζες όντως, πάρτε τες στην πλάκα. πχ είναι ο σώτος πιο πάνω υπέρ της μούτζας και τρώει μερικές από τους αντιπάλους τους, αυτό είναι πολύ σωστό τρολλάρισμα. ούτως ή αλλως αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να ποστάρει το μισό φόρουμ αρκούδια και πινγκ-πονγκ, ενώ τώρα βλέπεις 18 μούτζες και λες "οκ δεν είμαι εγώ ο μαλάκας, όντως διαβάζω αρχιδιές".

tl;dr δε θα κάνουμε εμείς ignore, να τους πάρετε σπίτι σας άμα τους θέλετε!