Page 63 of 67 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Quote Originally Posted by overdriven View Post
    Την ίδια κατάθλιψη είχα στις εξεταστικές, παρ' όλα αυτά με την καταθλιψάρα, το άγχος και την ένταση που έχω όλο το χρόνο πλέον, σκέφτομαι τις εξεταστικές και τις νοσταλγώ. Θα εξαιρέσω την τελευταία μου εξεταστική που ήταν φρίκη.
    Η κατάθλιψη της εξεταστικής έχει όμως το φοβερά ψυχοφθόρο χαρακτηριστικό να συνοδεύεται από ψήγματα ελπίδας (νομίζω ένα πέντε το έγραψα) και μεγάλα διαστήματα ευφορίας και σιγουριάς (λέω να περάσω 3 τον Ιούνιο και μερικά ακόμη τον Αύγουστο) που την απογειώνουν όταν μπεις σε ένα meta- στάδιο που ενώ καταλαβαίνεις τι παίζει συνεχίζεις να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Είναι μια ειρωνεία της ζωής.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Τα είπες όλα.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    8ο έτος και μία ανάσα από το να ρίξω οριστικό κανόνι. Στην υγειά μας.
    Aν θυμάμαι καλά σου μένουν λίγα μαθήματα πλέον και είναι κρίμα να πάει τόσος κόπος έτσι. Αν ήταν να το κανονιαζες, έπρεπε να το αποφασίσεις πιο νωρίς που δεν είχε προσπαθήσει τόσο. Με λίγα λόγια, καλή συνέχεια, κάνε να πάντα να τελειώσει όσο πιο γρήγορα μπορείς, για να ησυχάσεις.
    Kill the wise one!

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

ναι μωρέ στο μυαλό είναι όλα. έχω φίλους που τέλειωσαν στα 10+ με ενδιάμεσες καταθλίψεις κτλ. τελικά κάποια στιγμή το πήραν απόφαση, έστρωσαν κώλο 1-2 χρόνια, πήγαιναν κ στη σχολή κ το πήραν. σε περιπτώσεις πάντως χρειάστηκε η στήριξη φίλων - σχέσεων.
    Rock or Nothing

Έγινε ένα δυνατό μπαμ μπορώ να πω. Μέσα σε ένα έτος έστειλα περίπου 15 μαθήματα. Εξακολουθώ να μην αντέχω να ασχοληθώ έστω και λίγο, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει. 8ο έτος και ακόμα χρωστάω ηλεκτρομαγνητισμό του 1ου.

Ελπίζω του χρόνου τέτοιο καιρό να κάνω ντεμπούτο στο θρεντ katatakthriokata8lipsh.

royally fucked animae's Avatar

Μπηκα το 2001 στο φυσικό και τελειωσα το 2010. Do the math.

Edit: Μέχρι 2008 χρωστούσα Χημεία 1ου εξαμήνου
    Kill the wise one!

ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να νιώσεις ντροπή όταν χρωστάς μαθήματα του πρώτου. στο μυαλό είναι, απλά ζοριζόμαστε γιατί τα χρωστάμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καιρό από τα άλλα. τελείωσα το Γεωλογικό στα 9 χρόνια με τελευταίο μάθημα φυσική 1 το οποίο το έδωσα πρώτη φορά τότε. όταν τα "καλά" μαθήματα της σχολής άρχισαν να "δενουν" μεταξύ τους, η φυσική ήταν άσχετη και θα ήταν τζάμπα χρόνος να την παρεμβάλω στο δημιουργικότερο διάβασμα για τα υπόλοιπα.

imho τζάμπα ψυχαναγκασμός το να ντρέπεσαι για μαθήματα του πρώτου, δεν αξίζει τον κόπο.
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Γ. Μαζωνάκης hlektrologos_amhxanos's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Έγινε ένα δυνατό μπαμ μπορώ να πω. Μέσα σε ένα έτος έστειλα περίπου 15 μαθήματα. Εξακολουθώ να μην αντέχω να ασχοληθώ έστω και λίγο, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει. 8ο έτος και ακόμα χρωστάω ηλεκτρομαγνητισμό του 1ου.

Ελπίζω του χρόνου τέτοιο καιρό να κάνω ντεμπούτο στο θρεντ katatakthriokata8lipsh.
    Φιλε μπες γερά και γάμα τα όλα..δεν σε φοβαμαι...

Η σχολη μας αμα ειχε πιο ευκολα μαθηματα , αλλο αντικειμενο και πιο πολλα γκομενακια θα τανε η πιο γαμιστερη στο συμπαν
    γτ εχει και γαμω τα κυλικεια / εγκαταστασεις

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by alaiah View Post
    ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να νιώσεις ντροπή όταν χρωστάς μαθήματα του πρώτου. στο μυαλό είναι, απλά ζοριζόμαστε γιατί τα χρωστάμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ καιρό από τα άλλα. τελείωσα το Γεωλογικό στα 9 χρόνια με τελευταίο μάθημα φυσική 1 το οποίο το έδωσα πρώτη φορά τότε. όταν τα "καλά" μαθήματα της σχολής άρχισαν να "δενουν" μεταξύ τους, η φυσική ήταν άσχετη και θα ήταν τζάμπα χρόνος να την παρεμβάλω στο δημιουργικότερο διάβασμα για τα υπόλοιπα.

imho τζάμπα ψυχαναγκασμός το να ντρέπεσαι για μαθήματα του πρώτου, δεν αξίζει τον κόπο.
    μαθηματικά Ι για πτυχίο. το έδωσα αναγκαστικά γιατί έσπαγε σε ανάλυση Ι και άλγεβρα. ιστορική η ατάκα συναδέλφου της σειράς μου: - πώς πήγες στην εξεταστικη? - γάμα τα. μπήκα με 20 και βγήκα με 21...
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

Τεχνολογία υλικών Ι μόνη της για πτυχίο. Μάθημα Β' εξαμήνου. Φαίνεται είναι κάτι σαν κανόνας αυτό πλέον..
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Έχω αναμνηστικές φωτογραφίες από το τελευταίο μου μάθημα.

Θυμάμαι χρωστούσα ένα επιλογής και διδάχθηκε εκείνο το εξάμηνο ουρανοκατέβατο ένα μάθημα που ήθελε μια εργασία εξαμήνου της πλάκας και multiple choice στο τέλος, λολ. Το είχε δηλώσει όλη η σχολή. Προφανώς πήγα χωρίς να ξέρω γρι.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες είναι τα θέματα που έβγαλα φωτογραφία με το κινητό για έξωθεν "συνεργείο".
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Γ. Μαζωνάκης hlektrologos_amhxanos's Avatar

οταν πηγαινα γ λυκειου νομιζα οτι στο πανεπιστημιο(ημμυ) θα πας στις παραδοσεις , θα μαθαινεις ωραια πραγματακια
    θα διαβαζεις δυο μερουλες , θα πας εξεταστικη ,θα γραφεις πεντε πραματα
    αντε και αμα χρωστας κανα μαθημα θα το περνας πιο μετα. α και θα χει και γκομενακια που θα σε θεωρουν ωραιο τυπο και χιουμοριστα

ενω τελικα ημμυ ειναι μια πουτσα που πρεπει να διαβαζεις 2 μηνες γραμμικη αλγεβρα για να παρεις 4

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by hlektrologos_amhxanos View Post
    οταν πηγαινα γ λυκειου νομιζα οτι στο πανεπιστημιο(ημμυ) θα πας στις παραδοσεις , θα μαθαινεις ωραια πραγματακια
    αντε και αμα χρωστας κανα μαθημα θα το περνας πιο μετα. α και θα χει και γκομενακια που θα σε θεωρουν ωραιο τυπο και χιουμοριστα

ενω τελικα ημμυ ειναι μια πουτσα που πρεπει να διαβαζεις 2 μηνες γραμμικη αλγεβρα για να παρεις 4
    το ίδιο και στην εργασία, τελειώνεις ένα πανεπιστήμιο πας να δουλέψεις και τελικά δεν ξέρεις τίποτα.

Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες (Ζωρζ Πιλαλί)

Για τη φάση με τα γκομενάκια με 1-2 μαλακίες την ημέρα θα σε ηρεμήσουν, οι σχολές το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σου δώσουν το ερέθισμα, από κει και πέρα μιας και είχες την τύχη την αξία την ότι θες πες (δεν έχω δώσει πανελλήνιες να ξέρω) κάτσε διάβασε πάρε το πτυχίο όπως σου είπαν ΌΛΟΙ και βρες ένα μεταπτυχιακό με ενδιαφέρον και μην ζορίζεις το μυαλουδάκι σου με περιττές σκέψεις.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Πεστα ρε Αλαγια για τα μαθηματα πρωτου εξαμηνου! Κι εγω Αναλυση Ι εδωσα τελευταιο μαθημα και σιγα μη ντρεπομουν κιολας.
    Ισα ισα που ηταν πανευκολη γιατι ειχα κανει μετα Αναλυση ΙΙ, ΙΙΙ και δε συμμαζευεται.

Quote Originally Posted by hlektrologos_amhxanos View Post

Δεν ξέρω να έχουν ειπωθεί πιο σοφά πράγματα σε αυτό το φόρουμ.

Tags for this Thread