5η φορά σε 15 χρόνια που θα δούμε εμφύλιο τελικό, μονό που αυτή τη φορά είναι και από την ίδια πόλη.
5η φορά σε 15 χρόνια που θα δούμε εμφύλιο τελικό, μονό που αυτή τη φορά είναι και από την ίδια πόλη.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
χ παο, χ παοκ και χαλαλι των παιδιών που μου χαλασαν το τριτο χ.
1) e4, c5
2) Νf3
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ο Μουρινιο θα ειχε χασει 5-0 αντι να ισοφαριστει στο 93', οποτε παρε κι αλλη μια μουτζα τωρα γιατι εισαι και προκλητικος :*
Κανουμε ον τοπικ διαλογο σε επικαιρο θρεντ. Καλα, εσυ?
θα ταν αδικο να χασει η Ρεαλ .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
μούτζες και εμετός, 116' πουθενάς και κλάψας και ξαφνικά έβαλε το πέναλτυ για το 4-1 και παίρνει πόζες.
ψόφος ρε σίχαμα.
Επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ δεν ξεκίνησε χθες στις δέκα παρά τέταρτο αλλά πριν 9 μήνες, κανένας ποδοσφαιριστής δεν το άξιζε φέτος όσο ο Ρονάλντο.
Πέραν φυσικά του πέναλτυ-κλαπαρχιδιά χθες, εννοείται.
![]()
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Δεν είπα τίποτα για την ποδοσφαιρική του αξία (αν και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς έκανε από τα προημιτελικά και έπειτα) γενικότερα στο Τσάμπιονς Ληγκ που άρχισε πριν 9 μήνες και όχι χθες στις 10 παρά τέταρτο (θενκς για το ίνφο), το ότι χθες ήταν ανύπαρκτος δε θα με ενοχλούσε αν δεν είχε αυτή την εμετική συμπεριφορά και τις πόζες Χουλκ μετά το γκολ απέναντι σε αντιπάλους ψόφιους/τραυματίες που είχαν σταματήσει να παίζουν. Κρίμα που στο πέναλτυ δεν του έσπασε το πόδι ο Γκοντίν.
Μεγάλος ποδοσφαιριστής, μικρός χαρακτήρας.
(δε σε μούτζωσα εγώ btw)
Last edited by commissar; 25-05-2014 at 13:47.
Αυτό που εννοούσα βέβαια είναι πόσα ματς πήρε πάνω του με τα γκολ που έβαλε και πόσα ήταν σαν το χθεσινό, όταν το ματς είχε ήδη κριθεί.
Μη συνεχίσετε πληζ να λέτε για το πόσο παιχτούρα είναι ο CR7, το είπαμε, το παραδέχτηκα, το πρώτο μου ποστ ήταν για τη συμπεριφορά του χθες, που αν δεν ήταν ο Ράμος και ο Μόντριτς ακόμα θα έκλαιγε στο νταλουζ.
Εντάξει ρε παιδί μου, είναι σιχαμα και εμετός και κακό ψοφο, αλλά τόσους κοιλιακούς και τόσα στεροειδή και τόσες πλαστικές, να μη δείξει τη δουλειά του ο άνθρωπος;
Σοβαρά τώρα, η Ρεάλ άξιζε να το πάρει συνολικά, με ή χωρίς τον CR. Προφανώς όμως άξιζε επειδή έπαιξε μπαλλαρα κι αυτό το σιχαμα. Απλά, όσο μεγάλο ποδόσφαιρο κι αν παίξει, δε θα γίνει ποτέ Ζιζου ή Ραούλ κι ας τους ξεπεράσει σε νούμερα ή στατιστικές.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar