Εδώ ο 12σταρς ήρθε σε θρεντ ρατσισμός (μένω στον παραλληλισμό) να ρωτήσει "ρούντι είσαι αλβανός;" και μετά έψαχνε έψαχνε και δεν έβλεπε τον ρατσισμό. Για να σου απαντήσω όμως, 12σταρς, αντισημιτισμός δεν είναι μόνο η άρνηση του Ολοκαυτώματος. Αντισημιτισμός είναι, μεταξύ πολλών άλλων, και η δαιμονοποίηση του Ισραήλ. Αντισημιτισμός είναι και αυτό που είπε ο ικονοκλαστ ότι θέλει να δει κάθε στρατιώτη του IDF (ο οποίος IDF είναι αυτή η στιγμή ο μοναδικός εγγυητής ότι δεν θα έχουμε ένα νέο Ολοκαύτωμα, και αυτό βέβαια στο μέτρο που μπορεί να το αποτρέψει), και νομίζει μάλιστα ότι αυτό είναι οκ επειδή τον χαρακτήρισε πρώτα 'φασίστα'. Όχι, δεν θα κάτσω να κάνω λίστα των αντισημιτών του θρεντ ή του φόρουμ. Την επόμενη φορά που θέλεις λοιπόν να κάνεις κριτική στο κράτος του Ισραήλ επειδή βομβαρδίζει αμάχους και εσύ έχεις αγνή, πιούρα ενημέρωση σε αυτά τα θέματα που δεν φιλτράρεται από ιδεολογία και τέτοια περίεργα, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς μάλιστα να μου ζητάς να στο επιτρέψω. Και εγώ, όποτε νομίζω και μπορώ, θα ασκώ την δικιά μου κριτική.